Veletek is gyakran előfordul, hogy a fiatal, női pénztàrosok türelmetlenül és lekezelően viselkednek veletek, de pl. a jóképűbb, vagy szimpatikusabb vásárlókkal már teljesen másképpen (sokkal kedvesebben, türelmesebben) viselkednek?
Kifejezetten bunkón és lekezelően nem kellene viselkedniük senkivel, de igen, nyilván kedvesebbek azzal, aki bejön nekik.
A munkahelyemen én is szoktam néha kasszázni, az átlagos/nem szimpi vendégekkel tök átlagosan viselkedek, nem vagyok kedves, de bunkó se. De aki tetszik, jók néz ki, szimpi, kedves, jófej, azzal én is kedves és jófej vagyok, de ez szerintem érthető. Nyilván le akarod nyűgözni azt, aki tetszik.
Persze, számít, de egy nőnél sosem lehet tudni, éppen mi a baja. Nekem olyan szokott lenni, hogy az egyik aldis pénztáros feltűnően magáz, miközben más idősebb idegeneket is tegez.
Nem ismerem, bunkó sem voltam vele, férfiként van egy kissé feltűnő öltözködési stílusom, lehet, hogy ezért.
Őszintén szólva ez engem már egyre kevésbé érdekel. Egy pénztáros droidról van szó, nem programozóról.
Engem mondjuk az inkább zavart, mikor egy 40es pénztáros egy másik boltban anyáskodni kezdett, hogy ne igyak annyi energiaitalt. Semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!