Szerintetek jól látom, hogy a párkapcsolatban lévő, illetve a párkacsolat nélkül élő emberek kinézete, külseje teljesen más?
Én azt vettem észre, hogy akiknek voltak párkapcsolatai, szerelem, szex az életében, sokkal felnőttebnek néznek ki. Látszik az arcvonásokon, mozgáson, stb.
Én itt vagyok 25 évesen, szinte majdnem nulla élménnyel, és kb. olyan arcom van, mint egy 17-18 évesnek, míg akikről tudom, hogy hosszú ideje párkapcsolatban élnek, netán házasok, alig ismerek rájuk.
Mitől lehet ez? Akinek nincs párkapcsolata, megáll a fejlődésben, vagy mi?
Tessék, alátámasztom:
https://www.youtube.com/watch?v=pusGHIzOuH0&t=510s
Ez a lány 28 éves, szűz, de úgy néz ki mint egy 20 éves.
És komolyan azt hiszed, hogy azért néz ki fiatalabbnak a koránál, mert szűz, és nem azért, mert olyan a genetikája és a stílusa, amilyen? Ha elveszítené, másnapra ráncos lenne?
Nagyon is jó felvetés kedves kérdező!
Greta Thunberg zöldpárti fiatal aktivistát szerintem jól ismeri mindenki. Ő pl. egy 16 éves lány, de külsőre max 12-nek tűnik. Ugyanakkor Asperger-szindrómás, aminek az egyik tünete a koránál fiatalabb kinézet ÉS a nehézkes szociális kapcsolatok valamint elvont személyiség. Emiatt pedig elég nagy esély van az introvertált befelé forduló, meg nem értett viselkedésre. Ezek az emberek pedig igen gyakran maradnak sokáig szüzek.
Viszont azok a fiúk akik fiatalabbnak néznek ki a koruknál csupán azért szüzek, mert a kisfiús külsejük miatt amúgy sem vonzóak a lányoknak. Tehát nem azért gyerekes külsejűek, mert szüzek, hanem azért maradtak szüzek, mert gyerekes külsejűek. Ennyire egyszerű az ő esetük. Én 26/f vagyok 170cm/51 kg és 12-14 évet simán letagadhatnék a koromból (ha nem lenne borostám) és természetesen sose volt lány, aki vonzódott volna hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!