Szerintetek hány éves a legjobb, legszebb férfikor?
Egyetlen regisztrációm van, sose volt több, nem tudom, miről beszélsz, sem azt, hogy miért vagy ilyen ellenséges, amikor én csupán a szeretetről írok, ami boldoggá teheti két ember életét, és az enyémet boldoggá is tette.
Sajnálom, hogy így gondolkozol, így aligha lesz sok szép férfikorod, ha férfi vagy, ha pedig nő, akkor inkább nem is mondok semmit. Mindenki a maga sorsának/házasságának a kovácsa.
Ha pedig azt hiszed, hogy három regisztrációm van, akkor ezek szerint még legalább két olyan ember van ezen az oldalon rajtam kívül, akik több évtized után is szerelmesek a házastársukba. Én ennek nagyon örülök.
Volt már amúgy olyan kérdés is (nem én tettem fel), hogy ki szerelmes még sok év múltán is a férjébe/feleségébe, és elég sokan voltak. Úgyhogy kisbarátom, nem a szerelem múlandó, hanem Te szúrtad el, vagy szúrod el épp most, akármennyire is bosszant ez az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!