A feministák miért állítják be magukat hősnek, amikor a férfiak elgyengülése miatt tudnak tevékenykedni?
A harcos feministák a mozgalmukkal valami forradalmárokbak hiszik magukat, noha nyilvánvaló, hogy sunyi alakok, akik csak azért tudnak felfelé kapaszkodni, mert a férfi nem elgyengült.
Ha az ókori Róma idején élnénk, az összes feminista lapítana, mert a rómaiak gyűlölték a lázadás minden formáját, és azonnal letartóztatták volna őket. Ez pedig azt jelenti, hogy hiteltelenek, és az eszméikben maguk sem hisznek, mert nem vállalják a szenvedést.
Ez megint nem válaszba kérdésemre.
Ti feministák olyanok vagytok, mint a Jehova tanúi. Amikor zavaró kérdést kaptok, tereltek.
Amúgy meg válaszoltam a kérdésre. Mondtam, hogy TAPASZTALAT.
Viszont a feministák hősködésére nem kaptam választ. Azért nem, mert ti sem hisztek az eszméitekben. A feminizmus a nők burkolt felsőbbrendűségét hirdeti. Képmutató, Júdások vagytok.
A feministák sérült lelkű nők, akik személyes okok miatt csatlakoztak a mozgalomhoz. Nagy ívben tesznek a nők egyenjogúságára, ez csak mellébeszélés. Az átlag nőt egyáltalán nem érdekli más, ismetetlen nők sorsa. Tanításaikban türelmetlenséget tanúsítanak a másként gondolkodókkal szemben, a nőket pedig szigorúan tilos kritizálni. A nők mindenhez értenek, egy férfi semmiben sem lehet okosabb - mutatnak rá a feministák. Igyekeznek a klasszikus női szerepeket eltörölni, tehát egy férfinak főzni, már szemben áll a feminista elvekkel. A klasszikus férfiakat is igyekeznek háttérbe szorítani, és igyekeznek egy új, érzékeny, nőies férfitípust kinevelni (a fiaiakat már így nevelik = incelség keletkezése). Ezek teljesen egyértelműek a velük folytatott vitáimból.
A mozgalmat én egyébként vallás-politikai szervezetnek tekintem, innentől a Hit Gyülekezetével hozható rokonságba, de számos elemük az LMBTQ vagy a Jehova tanúi közül ered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!