Vannak itt pszichopaták?
Szerintem sincsenek.
Legalábbis nekem elképzelhetetlennek tűnik, hogy egy empátiával nem rendelkező, másokra nem sokat adó embernek pont ez a kérdezős oldal legyen a hobbija.
Az igazi pszichopata nem tudja magáról, hogy pszichopata! Ők normálisnak hiszik magukat. Akik itt annak vallják magukat, csak öndiagnosztikával jutottak erre a következtetésre, hamisan.
Olvastam egy orvosról, aki a pszichopatákkal foglalkozott és csak egy agyi MRI vizsgálat során jött rá, hogy ő is az (a pszichopaták agyi működése eltér a nem pszichopatákétól), ekkor már 50 körül volt.
# 7
De képzeld, pontosan tudja, hogy pszichopata.
Csak feltűnik neki, hogy megnéz egy filmet ahol kibeleznek valakit és egyszerűen viccesnek találja. Vagy csak leszarja.
(De ha kicsit utánaolvasol, és te is elolvasol 2-3 könyvet, akkor rájössz, hogy nem csak, hogy tudják magukról, de ki is használják, hogy ők ilyenek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!