Ti hány évig élnétek, ha ti határozhatnátok meg?
A 7. válaszolóval értek egyet, 40 évesen már túl öregnek érezném magam. Örök 25 éves szeretnék lenni, akkor még a 18 éves lányoknak se vagyok túl öreg és a 35-40-eseknek se túl fiatal. :D
Amúgy én is kíváncsi lennék, hogy mi lesz a világgal, főleg ha úgy lennék halhatatlan, hogy betegségek sem kínoznának, elmennék valami veszélyes helyre dolgozni, serkentőszerekkel ébren maradnék folyamatosan, hogy még több információt fel tudjak dolgozni, végig tudnék dolgozni egyhuzamban akár 72 órát is úgy, hogy nem veszélyeztetném az egészségemet, elutazhatnék bárhova csak oda vásárolt repülőjeggyel és nem kellene félnem, hogy be vagyok-e oltatva valami ottani betegség ellen, hánykolódhatnék hajón potyautasként hetekig, hónapokig étlen, szomjan, akkor se halnék meg.
Tök kalandos életem lehetne. Szerintem sosem unnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!