Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hány évig élnétek, ha ti...

Ti hány évig élnétek, ha ti határozhatnátok meg?

Figyelt kérdés
Bármeddig élhetnél. 10.000 évig is, ha akarod. De csak te. A többi ember átlagos életet élne. Mondjuk a 40. életévednél állna meg az öregedés, és úgy élhetnél bármeddig.

2019. okt. 9. 13:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

A 7. válaszolóval értek egyet, 40 évesen már túl öregnek érezném magam. Örök 25 éves szeretnék lenni, akkor még a 18 éves lányoknak se vagyok túl öreg és a 35-40-eseknek se túl fiatal. :D

Amúgy én is kíváncsi lennék, hogy mi lesz a világgal, főleg ha úgy lennék halhatatlan, hogy betegségek sem kínoznának, elmennék valami veszélyes helyre dolgozni, serkentőszerekkel ébren maradnék folyamatosan, hogy még több információt fel tudjak dolgozni, végig tudnék dolgozni egyhuzamban akár 72 órát is úgy, hogy nem veszélyeztetném az egészségemet, elutazhatnék bárhova csak oda vásárolt repülőjeggyel és nem kellene félnem, hogy be vagyok-e oltatva valami ottani betegség ellen, hánykolódhatnék hajón potyautasként hetekig, hónapokig étlen, szomjan, akkor se halnék meg.

Tök kalandos életem lehetne. Szerintem sosem unnám meg.

2019. okt. 9. 14:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Már most meghalnék
2019. okt. 9. 15:16
 13/17 A kérdező kommentje:
Fura hogy azt mondjátok, 40 évesen túl öregnek érzitek magatokat. Én pont az ellenkezőjét hallom sok embertől. 40 évesen érik meg a szervezet annyira, hogy mentálisan és fizikálisan is elviselje az élet megpróbáltatásait. Akkorra érik meg igazán az ember. Nem a fizikai erőre, vagy gyorsaságra gondolok, hanem a kitartásra, a stabilitásra. Apám például váltig állítja, hogy egész életében a 40 és 50 közötti éveiben érezte legjobban magát, akkor volt a legegészségesebb, semmi baja nem volt. De ha megnézitek például az Iron Man-en indulókat, vagy annak az extrémebb verzióit, a legtöbb ember aki végigcsinálja, az 40 fölött van. Mert fejben is meg kell érni, a test pedig addigra megacélosodik. Úgy fogalmaznék, hogy a 20 éves test a tűz, a 30 éves test a vihar, a 40 éves test pedig az elpusztíthatatlan acél. Már ha jól karban van tartva az ember. A legszebb férfikornak tartják.
2019. okt. 9. 15:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ferfikent jo, de 40-es nokent Mar nem annyira.
2019. okt. 9. 15:35
 15/17 anonim ***** válasza:

20 éves koromig.

33/N

2019. okt. 9. 17:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha már megszülettem, akkor 1 napig lett volna jó.
2019. okt. 9. 20:06
 17/17 A kérdező kommentje:
Mi ez a negatív hullám? :D Nem a körülmények számítanak, csak a hozzáállás. Akinek megvan mind a négy végtagja, mind a két szeme (vagy legalább egy), tud járni, és aránylag egészséges, miért ne akarna tovább élni? Az életben ott van a szépség mindenhol. Egy fűszálban, egy bogárban, a napsugarakban. Csak és kizárólag hozzáállás kérdése.
2019. okt. 9. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!