Női logika feladvány mára #2: Mi baja a nőnek az alábbi esetben?
Órákon át gerjeszti a feszültséget, hülyének néz, belédköt, mindenben a negativat látja és degradálóan butának tetteti magát, majd eleget lesz, elküldöd melegebb éghajlatra, aztán nem érti, hogy most éppen mi a bajod, mit tett amiért ezt kapja, holott végig jelezted neki, hogy gáz amit csinál és türelemmel válaszoltál. Mi baja a nőnek?
A helyes megfejtők közt kisorsolok egy általuk választott szeretetcsomagot, amiben puszi, ölelés, hálás szavak, stb vannak.
4# nincs akkora globális belátás mint amit ti pasik gondoltok. Közöttünk is van millio egy fajta gondolkodasmod,ne degradaljuk mar le egy adott szemely logikajat,hogy “női logika” azt kérdezzük meg a többi not akinek fogalma sincs az adott ember gondolkodasmodjarol hogy magyarazza meg hogy mit miert tett...férfilogika
Kettes voltam
"Órákon át gerjeszti a feszültséget, hülyének néz, belédköt, mindenben a negativat látja és degradálóan butának tetteti magát"
Szerintem ennek is van előzménye a részedről. Ha azt kitalálod megvan a megfejtés.
Ha alapjáraton így viselkedik ne is várd meg a holnapot, a mai napból fennmaradó 22 perc alatt szakítsd vele.
Nem vagyok biztos, hogy ez egy komoly kérdés. Talán inkább találóskérdés lehet. A cím nekem ezt sugallja.
Ha igazam van, akkor a kérdésre a válaszom: aznap éppen kékvérű volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!