Mit tegyek ha NAGYON felek a poloskaktol?
"Keress kérdéseket hasonló témákban: poloska, félelem, halálvágy"
Most ez komoly? Halálvágy? Elhiszem,hogy utálod a polskákat,de emiatt halálvágy? Na,mindegy.
Nos,az utobbi időben eléggé megszaporodtak a poloskák,szóval nem lesz könnyű dolgod.
Nos, a polos - én nem poloskázom, nem poloska számomra- rettentő undorító, én zsepivel megfogom és ilyennel [link]
az udvaron kilapítom. Pókokkal is így vagyok, legyeknek meg leveszem a fejét és kidobom a kertbe - persze utána mosok kezet-. :)
6-os
AZ ÉN HŐSÖM! irtsad őket, ne kíméld! Én is nagyon félek tőlük. Ez a poloska szezon nekem egy rémálom. Buszon is utcán is hemzsegnek. Állítólag egyébként vannak fóbia kezelésre terápiák, bár én valószínűleg csak trauma ként élném meg... Azt hallottam Szibériában olcsók az ingatlanok...
#7 még a környékemen is irtom őket, autóba is belemennek, hát én kinyuvasztom őket.
#8 annyit érsz el, hogy büdös lesz a porzsák.
Ma 3 db általam felfordult. Tegnap 5.
Megfogod egy zsepivel kiviszed azt ennyi, nem tud ártani neked semmit.
Komolyan nem értem meg az embereket, miért kell szerencsétlen állatokat bántani? Azért mert " csak " egy bogár?
A nagy különbség az emberek és állatok között, hogy utóbbi nem árt senkinek szándékkal, ami sajnos nem mondható el az emberről, elég csak az itteni kommenteket nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!