Elcsesztem a fiatalságomat? Nem életm, csak "vagyont" építettem a huszas éveim alatt, és most 30 vagyok 0 élettel és 3 Pesti lakással, meg egy házzal, amin szintén dolgozom és eladom és ebből már a saját lakásom építem fel.
Most panaszkodsz vagy dicsekedsz?
Sokaknak egyetlen igaz barátjuk sincs és még pénzük sem.
Egyébként a sok barát nem biztos, hogy mind igaz....
És nem, nem cseszted el!
Szerintem nem vesztettél semmit!
Még élhetsz és legalább nem kell aggódnod az anyagiak miatt.
Pénz nélkül nem adnak kenyeret a boltban.
Hú. Te most komolyan 3 lakással és egy házzal mondod azt, hogy elszúrtál valamit az életedben? Mentél egyáltalán már emberek közé? Egy csomóan minimálbérből nyomorognak valami pár négyzetméteres putriban és örülnek, ha eljutnak nyaralni és nem rúgják ki őket. Nekem pl. diplomával, átlag feletti keresettel több, mint 10 évig tartana összeszedni egy lakásra valót kuporgatva, ha mellette fizetem az albérletet. Szerinted, az úgy mennyire lenne élvezetes élet? :D
Pontosan mit hagytál ki szerinted? A bulikat? Az egyik lakásodban tarts egy házibulit. Nem dugtál eleget? Ha kicsit is jobban nézel ki, akkor elég felraknod pár képet tinderre és a saját lakásra már ugranak is.
Dehogy cseszted.
Adj hálát ember,hogy ilyen ügyes vagy.
Komolyan nekem 1 barátom sincs 1,2 haver de az is elég.
Én is karrierre áldoztam inkább.
Nem buliztam hanem inkább a sikerre mentem rá.
Nem bántam,ideje elkezdj akkor most élni,mehetsz prémium helyekre,csajozhatsz lehet olyan nőd amilyet akarsz.
Őszintén mit ér a sok bulizós fiatal meg egyetemista a kannásboros pacsmag piás bulijaikkal?
Aztán talán 25 évesen 0 év tapasztalattal talán kereshet 300e nettót se, de elmondhatja bulizott a sok farmerpólóstornacipős igénytelen nővel a gusztustalan ,,ócsóegyetemista olcsójánosos" életükkel.
Az jobb lett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!