Ha osszeteveszted es felveszed mas kabatjat mit teszel?
Hetfon tortent velem, de azota is sokat gondolkozok ezen. Osszetevesztettem a kabatomat egy diakmunkas lany kabatjaval, egy meret voltunk es egyszinu volt a kabat kb ugyanaz az arkategoria is. Hozzateszem azert tortent, mert kohogorohamom miatt hazakuldtek munkabol es orultem, hogy egyaltalan elek nem nagyon figyeltem a dolgaimra. Alig birtam hazaerni is utana mar sotetedett, mi sotetedes utan nem szivesen megyunk ki mivel nincs kozvilagitas az utcaban es sok errefele a vaddiszno pl. Csorog a telefonom hiv a diaklany a kabatja miatt. Alig birtam beszelni elmondtam neki, hogy parom megy ejszakara raadasul nem is abba az iranyba ahol az en munkahelyem, mert loni ment a loterre a kollegaival kotelezo program sajnos. 2.5 eves pici gyerek plusz en betegen holnap viszi a gyereket bolcsibe beviszi a kabatjat es cserelunk addig vegye fel az enyemet. O nem tudja mas kabatjat felvenni kuldjem be taxival??? Utana hiv a tesoja, hogy o dr akarkicsoda es jogi lepeseket tesznek, mert a lany nem tud mibe hazamenni. Parom a dr akarkicsodanak is elmondta, hogy nem elloptam a kabatot, hiszen alapbol nem is lophatok mivel akkor nem lehetnenk egyutt parommal meg nem vagyok tolvaj.. na mindegy kotottek az ebet a karohoz, hogy nekik a kabat kell parom 5 percet kesett melobol a kabat miatt. Holott a kislany masnap is dolgozott mi meg kulteruleten lakunk sajnos a kozvilagitasrol nem tehetunk ezert van kocsink es csak paromnak jogsija.
Szoval a kerdes, ha oszinten elmondom, hogy csak reggel 8kor tudom bevinni a kabatot ti is ennyit balheztatok volna???
Ugy, hogy a masik megy dolgozni te meg alig latsz, mert lazas vagy?
fú, nekem ahogy előadod, mennyire halálodon vagy, mert ezmegaz...meg kitizgat hogva megy a párod?hogy jön ez ide?ez kiborítóbb, mint a csaj hisztije. 5 percet késett a párod?világvége ez is...
7 napig vissza lehet adni, addig nem számít eltulajdonításnak semmi
a válasz amúgy nem. Bár én se érzem magam kényelmesen más ruhájában, más lehet a szabása is...húz..
AZ első kérdésedre a válasz pedig, hogy ÉN hívom fel, hogy bocsi. most húzza fel a beteg kabátodat, meg moshatja övét is...
elmentem volna én magam érte, ha látom, hogy ilyen körülményes vagy...
Ezt a mocskos nagy zagyvaságot amit ide hánytál...
Mondjuk ha ilyen sztorival jönne nekem valaki, hogy köhögőroham, meg véletlenül nem vette észre, meg amúgy is Mordorban lakik ahol vaddisznók meg mindenféle rémségek mászkálnak az utcán, és a párja meg a gyerek a bölcsiben akkor én is azt gondolnám, hogy simán csak benyúlta a cuccom.
"O nem tudja mas kabatjat felvenni kuldjem be taxival???"
Miért nem küldted be taxival?
"parom 5 percet kesett melobol a kabat miatt"
LOL...
Neki nem szabad késnie ezért is akarta másnap visszaadni a kabátot én meg lázas voltam.
De úgy látom itt értelmes emberek nem nagyon vannak...
Ó, hogyan legyek értelmes, megy a hasam egy hete, nem látok ki a fejemből, köhögő rohamom is van, esik az eső, a párom elment a boltba, bevásárolt mindent, a szomszéd tehenek kint vannak,a szomszéd azt mondta tegnap, hoz egy pálinkát,a fia meg nevetett, hahahahaa, mert megjött a fodrásztól éppen az anyukájával, és kapott egy matricát, az anyuka meg elment a boltba vele utána...
most értelmes vagyok már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!