Szerintetek meg kéne változzak?
Jojo,persze biztos lesz valaki aki így elfogad majd stb,de eléggé nem vagyok egy tömeg csaj meg pózer se.Sok barátom van tehát nem ezzel van a baj.
Körülnézek és az összes csaj,full smink,alig takar valamit nadrág,tömeg cuccok.
Én pedig:,D
Slayer póló,felnyírt haj,stb..
És eléggé rosszul esik ,hogy kb mindenkinek van párja csak nekem se,persze még előttem az élet,meg rengeteg ilyen van a másik nemből,nem erről van szó.
Csak mindig olyan érzésem van,hogy lenéznek.
Aztán az még velem a baj,hogy k”rv”r” nem élem az ilyen nem is tudom migos vagy mi zenéket :(
Már ezért is leszolnak feszt..
Főleg,heavy,thrash,death és black metalt hallgatok.
Ne haragudj, de te is leszólsz másokat. Képzeld, nem vagyok plázacica, de én sem tudom, mi az a Black izé, amit írtál, mert ki nem állhatom a metált. De nem hiszem, hogy ettől kevesebbet érnék, mint te. Ha te mégis ezt gondolod, akkor sajnos pontosan ugyanolyan elveket vallasz, mint azok, akik téged csesztetnek.
Egyébként nem is értem ezt a zeneposztolgatást. Én egy-két műfaj kivètelével kb bármit meghallgatok, mégse érzek késztetést rá, hogy kiposztoljam. Szerencsére körülöttem mások se. Mi értelme van ennek?
Félve kérdezem meg egyébként, de nem lehet, hogy pont ezért szólnak be? Mert az arcukba tolod minden alkalommal, hogy te mit hallgatsz és lefikázod azt, amit ők szeretnek? És kérlek, ne az legyen az indok, hogy “ők kezdték” meg “ők is csinálják”, mert ez kb alsós színvonal. Te legyél felnőttebb náluk és ne foglalkozz a véleményükkel, a sajátodat meg intelligens ember módjára tartsd meg magadnak, amíg nem kérdezik.
Azért mert külsőre ilyen vagy, még lehetsz egy helyes arcú hűséget ismerő aranyos lány. Engem nem zavarna, nem a külső érdekel. Figyelj, ahogy te is leírtad leírtad:
Körülnézek és az összes csaj,full smink,alig takar valamit nadrág,tömeg cuccok." <- Őket nevezzük k-váknak, utolsó retkeknek, a fiuk rájuk izgulnak, az olyannak igazi szeretetet nem is kívánok mert nem érdemlik meg. Ahogy te leírtad te nem mutogatod magad, nem gusztustalankodsz, én is szeretem a rammsteint, feketébe járok, ezért most szar lennék? Inkább vagyok szar mert nincsenek barátaim se emberi kapcsolataim és semmire se vágyok csak egy barátnőre, tehát mások szerint élettelen vagyok, akkor legyen az nekem8, de azért nem vagyunk szarok mert nem valami utolsó trendi féregként viselkedünk! Mások vagyunk, ez van, ha nem tetszik tovább kell menni, én se állok le minden random facebookon haspólóba pózoló lány mellett hogy leírjam mennyire gusztustalan. ;)
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!