Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert szoljak le az emberek...

Miert szoljak le az emberek az oreg autokat?

Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 01:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

8-as az uj autot szerinted nem kell szervizbe vinni? Mig en az enyemet akar itthon is megcsinalom, a tiedhez csak markaszervizben fognak hozzanyulni egy vagyonert (miutan lejar a gari). Ebben nem tudok egyeterteni.

Azert vettem azt, amit, mert szinte gyerekkori vagyam volt :) 21 evesen sikerult is megvalositani, igazabol erre buszke is vagyok. Felujitassal nincs problemam, ennek tudataban hoztan haza. Napi hasznalatra mas van.

2019. szept. 21. 08:54
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Mo.-n ez a legmenőbb dolog, mindenbe beleszólni...
2019. szept. 21. 10:03
 13/19 A kérdező kommentje:
12 adom ... :D
2019. szept. 21. 10:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, öreg autó és veterán autó között nagy ám a különbség (soha nem tudom helyesen leírni ) azt gondoltam a kérdés arról szól, hogy nekünk kisembereknek az autóit mint pl. egy Swift miért kell naponta megélni azt, hogy le vagyunk túrva, elénk vágnak meg ha valamilyen eseményre megyünk miért jönnek a lesajnáló tekintetek.
2019. szept. 21. 10:41
 15/19 A kérdező kommentje:

Swift es swift kozott is van kulonbseg (jol irtad :) )!

Reszemrol aki torodik az autojaval, azt sose nezem le. Mindegy mit hajt.

2019. szept. 21. 10:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy Swift pont az az autó, ami egyetlen embert veszélyeztet aki benne ül, őt is csak azért, mert nem ideális a töréstesztje, egyébként ha normálisan karba van tartva nem rohad, 5 l alatt fogyaszt százon és gyakorlatilag műszakilag beton stabil az egész, iszonyúan üzembiztos.

Magyarországon egyébként jellemző a tipikus proli szintű rongyrázás. Azt leszólja a bunkója aki régebbi autóval jár, de ő meg az agyonhajtott 300 ezre km-es megbízhatatlan dízel BMW-t viszi hetente a szervizbe, és erre veri a mellét, ráadásul egy albérletben nyomorog.

29 éves orvos vagyok, régi Swiftem van meg 10 milla megtakarításom a bankban. Vehetnék egy teljesen új középkategóriás nagy autót, de minek? A Swift elvisz A-ból B-be, jól működik, szeretem vezetni, keveset fogyaszt, és amíg nincs családom elég nagy is, a biztonság része pedig amíg egyedül utazom benne nem nagyon érdekel. Inkább lakásra gyűjtök.

2019. szept. 21. 11:41
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert felszínesek.
2019. szept. 21. 12:34
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit tart az ember öregnek.

Nekem speciel a veterán autók ugranak be, amik a maguk módján érdekesek, szépek. Ma már nem napi használatban vannak, nem is arra használják hanem mindenféle helyen, rendezvényen lehet velük találkozni.

De lehet egy öreg auto 15-20 eves, feltétlenül nem kellene lenézni. Sok fiatal, ahogyan én is már egy ilyennek is örül(ne). Nekem is ilyes korú kocsim van, míg sok fiatalnak ennyi sem jut. Úgyhogy én nem nézek le senkit.

Meg szerintem a lényeg, hogy hogyan érzel az autód iránt magadban. Lehet a legújabb ha utalod, lehet régebbi/kevésbé új, ha oda vagy érte, szereted.

2019. szept. 21. 20:02
 19/19 A kérdező kommentje:
27 eves, de ha minden jol megy nem lehet majd megmondani az allapotarol, hogy ilyen oreg :D
2019. szept. 21. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!