Sértő azt mondani valakinek : nem hinném hogy lenne közös témánk? Megkérdezte miért nem beszélgetek soha vele ezt válaszoltam
MIért sértődik erre meg a csaj (osztálytárs)? Megkérdezte tőlem miért nem beszélgetek soha vele? Eredetileg azt akartam mondani beszélgessen veled a halál de moderáltam magam és cska annyit mondtam háááááát nem hinném hogy lenne közös témánk.
Erre sértődés. Mondjuk nem érdekel maga a sértődés csak kérdezem okkal és joggal sértődött?
Van közös témám nekem egy festett műkörmös cicával? Nincs. Az ilyen nekem csak k××rni lenne jó, de ez még arra se kéne.
Idióta vagy :D ha annyira nagy menő lennél meghuztad volna, utána kidobod ha már ekkora az arc, de te csak egy fo$+s hülye vagy, aki megijedt egy szép lánytól.
Smink, műköröm, muezmegaz, pics@$ kinézet meg semmit nem számít, most ismerkedtem meg nem rég egy ilyen lánnyal, tipikus plázacica kinézet (agyonbarnitva), de mégis nagyon-nagyon aranyos velem is, pedig egy olyan idióta vagyok mint te.
"ha annyira nagy menő lennél meghuztad volna"
Kesztyűbe se nyúlnék hozzá
"ogy hogyan kéne rendesen kezelni "
Na taníts mester. Hogyan kéne kezelni?
"Mert ugye akinek fontos a megjelenése "
Ha tényleg fontos a megjelenése miért néz ki úgy mint egy olcsó útszéli ribike? Méteres műköröm narancssárga a szolitól smink..mitn egy ócska ribizli...
Ha már a megjelenésnél tartunk.
Ránéz az ember és jobb érzésű fiú mit lát benne? Egy k***vát.
"A szememre vetették és lám te is ezzel élsz..."
Ezek szerint nagyon is eltaláltam.
Amúgy örülhetnél, hogy valaki egyáltalán szóba akar állni veled, mert a stílusod alapján én biztos, hogy nem akarnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!