Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sértő azt mondani valakinek :...

Sértő azt mondani valakinek : nem hinném hogy lenne közös témánk? Megkérdezte miért nem beszélgetek soha vele ezt válaszoltam

Figyelt kérdés

MIért sértődik erre meg a csaj (osztálytárs)? Megkérdezte tőlem miért nem beszélgetek soha vele? Eredetileg azt akartam mondani beszélgessen veled a halál de moderáltam magam és cska annyit mondtam háááááát nem hinném hogy lenne közös témánk.

Erre sértődés. Mondjuk nem érdekel maga a sértődés csak kérdezem okkal és joggal sértődött?

Van közös témám nekem egy festett műkörmös cicával? Nincs. Az ilyen nekem csak k××rni lenne jó, de ez még arra se kéne.

2019. szept. 17. 09:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Most meg az a baj, hogy kerül? Hát ki bír rajtad eligazodni. :)
2019. szept. 17. 09:55
 12/21 anonim ***** válasza:

Idióta vagy :D ha annyira nagy menő lennél meghuztad volna, utána kidobod ha már ekkora az arc, de te csak egy fo$+s hülye vagy, aki megijedt egy szép lánytól.

Smink, műköröm, muezmegaz, pics@$ kinézet meg semmit nem számít, most ismerkedtem meg nem rég egy ilyen lánnyal, tipikus plázacica kinézet (agyonbarnitva), de mégis nagyon-nagyon aranyos velem is, pedig egy olyan idióta vagyok mint te.

2019. szept. 17. 10:19
 13/21 A kérdező kommentje:

"ha annyira nagy menő lennél meghuztad volna"

Kesztyűbe se nyúlnék hozzá

2019. szept. 17. 10:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Jó, de akkor most mi a rákost pattogsz itt? xD Nem kéne figyelned az órán, ahelyett, hogy ide pötyögsz? xD
2019. szept. 17. 10:30
 15/21 A kérdező kommentje:
hát amilyen órák itt vannak a Háború és békét is kiolvashatom az óra alatt...
2019. szept. 17. 10:31
 16/21 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy még nagyon gyerek vagy. De majd pár év múlva rájössz, hogy hogyan kéne rendesen kezelni az ilyen helyzeteket.
2019. szept. 17. 11:15
 17/21 anonim ***** válasza:
Mert ugye akinek fontos a megjelenése annak nem is lehet más témája? Ez is csak egy provokatív fikázós kérdés. Jaa ez nem is kérdés mert mindenkibe belekötsz aki más véleményen van mint te. Csak önigazolást vársz de lehet hogy nem mindenki más a hülye
2019. szept. 17. 11:57
 18/21 A kérdező kommentje:

"ogy hogyan kéne rendesen kezelni "

Na taníts mester. Hogyan kéne kezelni?

2019. szept. 17. 12:45
 19/21 A kérdező kommentje:

"Mert ugye akinek fontos a megjelenése "

Ha tényleg fontos a megjelenése miért néz ki úgy mint egy olcsó útszéli ribike? Méteres műköröm narancssárga a szolitól smink..mitn egy ócska ribizli...

Ha már a megjelenésnél tartunk.

Ránéz az ember és jobb érzésű fiú mit lát benne? Egy k***vát.

2019. szept. 17. 12:47
 20/21 anonim ***** válasza:

"A szememre vetették és lám te is ezzel élsz..."

Ezek szerint nagyon is eltaláltam.

Amúgy örülhetnél, hogy valaki egyáltalán szóba akar állni veled, mert a stílusod alapján én biztos, hogy nem akarnék.

2019. szept. 17. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!