Mi volt a legnagyobb átverés, amit elszenvedtél?
Figyelt kérdés
Főleg anyagi kárra gondolok. Nem olyasmire, hogy az oviban összekötöték a cipőfűződet. Én balga módon előre fizettem egy csomagért 6000 forintot, és mily meglepő, nem kaptam meg. Nem rokkanok bele, de szomorú, hogy milyen kisstílűek az emberek.2019. szept. 17. 05:30
11/13 anonim válasza:
Benyelt most az előbb 200ft-ot a kávé automata.
12/13 anonim válasza:
9-es igen ez igy van, de nem tudtuk hogy cigók csak mikor màr hoztàk a fàt. Mondjuk gondolhattuk volna.
13/13 anonim válasza:
Nekem a top pénzlenyúlás a gyógyszerészek számára nyújtott gyógyszertár vezetés szakgyógyszerész képzés volt. A vizsgával együtt 780 ezer forintos képzés valljuk be, nem volt megfelelő minőségű... semmi gyakorlatiasat nem tanultunk, méregdrága áron, nem készített fel a mindennapi munkára. Egyre többet mérlegelem, hogy mégsem vállalom el a patikavezetést, most már a fizetések se elég magasak, a felelősség nagyon sok stb... Vigyázni kell, mert sok pénzlenyúlós képzéssel futhatunk össze. Eddig nem származott előnyöm a képzésből, persze előfordulhat, hogy később élek a lehetőséggel, de most nem sok esélyt látok rá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!