Egyik osztálytársam szerint ronda vagyok, érdemes miatta megváltoztatnom a külsőmet?
Én (saját megítélésem szerint) átlagos vagyok. Egész szép arcom van, sminkelni alig, vagy egyáltalán nem szoktam.
A testalkatom egy megosztó kategória. Arányos vagyok, de teltebb a kelleténél, van rajtam 5-10 kg felesleg.
Ezen felül a hajam most lesz 1 éve, hogy növesztem egy rövidebb fazonból, ezért kicsit kiforratlan még a formája (épp ezért is hordom leginkább összekötve)
Egyik osztálytárs sráctól viszont valami olyasmit hallottam, hogy:"formás lány...de egyébként nagyon ronda"
És ez nagyon szíven ütötte, mert szerintem normálisan öltözködöm, szedem a szemöldököm, igényes a sminkem, ha van rajtam, és sose megyek fésülködés nélkül vagy zsíros hajjal közösségbe. Nem túl nagy az orrom, nem görbék a fogaim, szimmetrikus az arcom, nincsen rajtam sok pattanás se.
Nem értem mi bajom lehet😕 A srác, aki ezt mondta, nem ez az Adonisz típus (nem fájdalmasan ronda, ilyen 10/4-es kategória), nem igazán kedvelem, de valamiért (mert egy haverja tetszik), fontos a véleménye.
17/l
Eleve tudja, hogy tetszik nekem a haverja.
És (hálistennek) nem tetszem neki.
Akkor is fura volt, mikor egy másik srác tetszett. Olyankor se volt túl kedves🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!