Honnan jön ez, hogy a '90-es években születni menő, meg hogy akkor volt az igazi zene?
Figyelt kérdés
Egy csomó helyen látom az interneten, hogy "I'm real 90s kid". Ez miért jó? Már beindult volna a nosztalgia? Én is a '90-es évek elején születtem, de aki akkor született, most a 20-as éveiben jár. Meg a Youtube-on látom az akkori zenék alatt, hogy azok a kommentelők mennyivel jobbak a maiaknál. Justin Timberlake, Britney stb. Mitől jobbak? Én akkor voltam gyerek, és mindenki sz*rozta őket, ráadásul egy csomó zenetörténeti könyvet olvastam, és mindegyikben az van, hogy a 90-es évek a média és a kommersz dolgok csúcsa volt.2019. szept. 13. 20:34
11/13 A kérdező kommentje:
De ha nem pop, hanem más műfaj, azt se nagyon értem. Biztos voltak jók, de mitől volt jobb, mint bármelyik évtized? Nekem inkább az az érzése, hogy a '80-as évek nosztalgiájának átvette a helyét a '90-es évek, mert most az van annyi régen, mint a '80-as volt a 2000-es években.
2019. szept. 18. 20:06
12/13 anonim válasza:
13/13 anonim válasza:
Talán, mert akkor még a gyerek gyerek volt, ma meg már számítógépzombi. Akkor még talán jobban foglalkoztak a szülők a gyerekekkel, ma meg már lesz..rják őket jóformán.
Az akkori gyerekek, tehát mi, kint a szabadban játszottunk, együtt, ma meg a gyerekek már a játszóteret se ismerik, és magányosan a számítógép és a telefon mögött bújnak el.
A 90-es években, 2000-es évek elején még tudtak normális meséket készíteni, ma már minősíthetetlenek.
A 2004-2006 közötti disco zenék, számomra, sokkal jobbak, mint a mostaniak.
Pl. Britney még mindig zenél és toppon van, de 10 év távlatából ki fog pl. egy Bieber gyerekre emlékezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!