A pedofilok azért vonzódnak gyerekekhez, mert ők maguk is gyermeki lélekben maradtak?
Lehet azért, mert felnőttként is pl. szülők még gyerekként kezelik?
Most arra gondolok, hogy pl. teljesen elfogadják ma azt, hogy férfi testbe születik valaki női lélekkel ezért átoperáltatja magát. Olyan nem létezhet, hogy felnőtt testben megmaradt gyermeki lélek? Vagy egy pedo mindenképp felnőttnek gondolja magát?
Nem, ez butaság.
A gyermekek iránt vonzódnak.
Egy nekrofil sem azért vonzódik a halottakhoz, mert ő magát is halottnak képzeli.
Inkább a gyermek ártatlansaga, stb.. ami bejön nekik
biztosan van ilyen pl. jackora is ezt mondják
de sztem nem az összes pedofilra érvényes ez
Michal Jackson nem volt pedofil. Pont.
Viszont ha tegyük fel egy gyermeki lélektől beszélünk: az pedig nem érez oly intenzíven szexuális vonzalmat, és nem ala-felerendeltseg van, hanem gyermeki báj.
És ott a másik fél beleegyezése kellene az extazishoz, míg így tudjuk hogy nem kapja meg.
nekem ne mond, hogy pont, amit leírtam, azt pszichiáterek is alátámasztják, de te biztos jobban tudod..
attól, hogy jacko fan vagy, még lehetett pedofil, szerintem is az volt, de ettől meg az életművének a jelentőséget nem kérdőjelezi meg senki..
az életművet külön lehet választani a személytől, még ha nehezen is
csáth érdemeit sem vitatja senki, sem kevin spaceyt-ét, de ettől még tény, hogy az egyik gyilkos a másik meg erőszaktevő, így marhára nem példaképek, maximum a tehetségük példaértékű
de ez meg már nagyon off
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!