Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek van abban igazság...

GigiDiAugustino kérdése:

Szerintetek van abban igazság hogy: “Egyetlen nő van az életedben aki feltétel nélkül szeret, az pedig az édesanyád. Az összes többi nő csak valamilyen feltétellel szeret, valamilyen érdek miatt van veled együtt. ”?

Figyelt kérdés

Nyáron hallottam ezt egy idős bácsitól, és szerintem ez egy rohadt nagy életigazság.

Ti mit gondoltok erről?

2019. szept. 9. 01:49
1 2 3
 11/22 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
49%

Érdekesen gondolkodnak egyesek. Ha szerintetek csak érekszeretet létezik, akkor bizonyára ti is mindig csak érdekből szerettetek másokat, ugye?

Ha viszont nem, akkor ti vagy a bizonyíték arra, hogy nincs igazatok és nagyon sötéten látjátok a világot.

2019. szept. 9. 12:17
 12/22 Metionin ***** válasza:
100%
Feltétel nélküli szeretet nincs, családban sem, mivel ha létezne, evolúciósan egy rendkívül hátráltató dolog lenne. Az anyáknak is vannak feltételei/elvárásai amik ha nem teljesülnek, a gyerek nincs szeretve vagy megbecsülve. És ez valamilyen szinten rendben is van. Csak figyelembe kell venni amikor valaki a gyerekválallás mellett dönt, hogy mekkora az a skála, amin belül a gyerek szeretve van.
2019. szept. 9. 12:29
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te sok mindent összekeversz.

Azért lenni együtt valakivel, mert érdeked fűződik hozzá, az nem szeretet. Az valami más.

Viszont feltétel nélküli szeretet nincs. És tényleg, az anyai szeretet az, ami ami súrolja ennek a határát.

Mert az anya képes arra, hogy mentegesse a gyerekét, még akkor is, ha ő is tudja, hogy menthetetlent véd. Egy darabig.

2019. szept. 9. 13:08
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
De 13-as, minden érdek. Ha azért vagyok valakivel, mert szeretve akarok lenni, az is érdek.
2019. szept. 9. 14:21
 15/22 anonim ***** válasza:
72%

A bácsikára gondolom egész életében főzött a felesége, mosott rá a felesége, takarított utána a felesége, neki nem volt gondja a gyerekeikre, mert a feleség foglalkozott velük, ő gondozta őket amikor betegek voltak, ő tudta, hogy mikor kell új ruhát venni nekik, ő vigasztalta őket amikor szomorúak voltak, mindezt úgy, hogy a gyerekek a férfi nevét viselték.

Én a felesége helyében úgy belerugtam volna az árokba hogy onnan ki sem kel.

Amúgy meg ti is ilyenek vagytok. Házimunkaba éppencsakhogy besegit egy férfi, onnantól meg azt hiszi, hogy mindent neki kell csinálni,es hogy a nők nem is engedelmeskednek a tradicionális szerepeknek. Elvarja az összes hogy a nő dolgozzon természetesen, de a házimunka is legyenek ám kész.

Az meg hogy egy nő nem akarja hogy mi haszna semmirekellő k legyetek azt jelenti hogy nem szeret feltétel nélkül. Lof asz érdemel sokatok, nem szeretetet.

2019. szept. 9. 15:26
 16/22 anonim ***** válasza:
33%

Én nem haragszom a nőkre emiatt a tulajdonságuk miatt, csupán érdemes vigyázni velük, és ezzel együtt elfogadni, szeretni őket: megváltoztatni úgyse tudjuk őket, magunkon tudunk változtatni egyedül, azon hogy hogyan gondolkodunk, mennyire tesszük magasra a lécet, és milyen elvárásaink vannak, ugyanúgy mint nekik a 6x6-os elvárásaik (6-os “kockahas“, 6 inch a nadrágban, 6-számjegyű éves fizetés dollárban, 600 lóerős autó, 6 hónapja kapcsolaton kívül, 6 láb magas)

Ugyanígy mi is elvárhatjuk hogy legyenek csinosak, hajlandóak legyenek gyereket vállalni, és a családra koncentrálni, cserébe az anyagi terheket mi férfiak vállaljuk, meg a tradícionális férfi kötelezettségeket

Kell ugyanakkor egy biztosítás nekünk is házassági szerződés formájában, valamint abban hogy megbeszéljük mielőtt még összejövünk, hogy ha gyerek születik, akkor kötelezően DNS-tesztet fogok csináltatni, hogy megtudjam valóban az én gyerekem-e, és nem csalt-e meg a feleség

Érzelmek-érzések csak azoknak valók akik hagyják hogy sodródjanak az árral az életben, és amelyik nő ezt zokon veszi, meg azt kiabálja erre hogy ”kontrolláló“, stb. az keressen nyugodtan másik pasit magának, én nem ragaszkodom egy percig sem kapcsolathoz velük

Lehet jelenteni meg töröltetni ezt a kommentet is, elmentettem, és újra ki fogom tenni :D

Furcsa hogy 4-5 komment már eltűnt ezalól a poszt alól ma, úgy tűnik hogy a sok SJW nem bírja azt, hogy fehér férfiak racionális gondolatokat osszanak meg, elvégre ez gyűlöletkeltés meg szexizmus :DD

2019. szept. 9. 15:48
 17/22 anonim ***** válasza:
51%

#15: ááhhhh, megjött már a rezidens 200 kilós, teletetovált, felnyírt lila hajú, csüngő felkarú, orrkarikás férfigyűlölőnk is :D

Mit is kezdene a társadalom ilyen “erős” és “önálló” nők nélkül?

Vajon ki az aki utakat aszfaltoz, házakat épít, alagutakat fúr?

Remélem jönni fog hamarosan egy háború, amiben titeket is ugyanúgy besoroznak majd a fene nagy egyenjogúság nevében, és akkor ugyanúgy fogtok elvérezni mint a férfiak akik eddig harcoltak, csupán ti ügyetlenebbek lesztek katonaként

2019. szept. 9. 15:54
 18/22 anonim ***** válasza:
Te voltál már háborúban?
2019. szept. 9. 16:33
 19/22 A kérdező kommentje:
Hűha, nem gondoltam volna hogy ennyi embert foglalkoztat a téma. Köszönöm mindenkinek az értelmes válaszát, ment a zöld kéz.
2019. szept. 9. 18:58
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Jaj mit kell mâr ezt itt túlkombinálni ennyire? Komolyan mondom, látszik, hogy nincs élete itt soknak. Elvârásai mindenkinek vannak, férfinek, nőnek is, ennyi.

Ilyen alapon meg én is mondhatom, hogy egy férfi se fog úgy szeretni, mint apâm nem?

Apámnak nem adok pi**t mégis szeret, a pasimnak meg, ha nem adok x idelyig, előbb utóbb keres olyat, aki ad. Ennyi.

2019. szept. 10. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!