Formas es nagy a fenekem fiu letemre mit tehetnek, hogy kisebb legyen?
Figyelt kérdés
Igazabol ha vki tudna segiteni annak orulnek mert eleg feltuno es kellemetlen kicsit. Exem szerette,de en megalazonak tartottam ahogy markolaszta az utcan :P. Csajok sztetek gaz,hogy ilyen a seggem vagy nem erdemes foglalkoznom vele? Egyebkent 18F vagyok2019. szept. 7. 12:21
1/12 anonim válasza:
A felsőtested milyen? Hátad, vállad? Próbáld ellensúlyozni a feneked, fiúknak könnyű.
2/12 anonim válasza:
Szerintem ne egyél annyit, fuss, étkezz egészségesebben.
3/12 anonim válasza:
Próbálj levágatni belőle valamennyit.
4/12 anonim válasza:
Nem baj, de az jo ötlet amit mar irtak, h edzz felsotesre egy kicsiket es maris kisebb lesz a kulonbseg!
5/12 anonim válasza:
"Formas es nagy"
Ha most a nagy az formás, akkor a kisebb formátlan lesz.
Miért akarod ezt?
6/12 anonim válasza:
Le kell fogyni és akkor a zsírpárnák onnan is eltűnnek!
7/12 anonim válasza:
Imádom a formás és nagy feneket. ^^
8/12 A kérdező kommentje:
Na meg egyvalamit kifelejtettem, 192cm es 84kg vagyok 19% a testzsirom ha ez nem mond semmit akkor kb atlagos a testem se nem zsiros se nem sovany
2019. szept. 7. 16:15
9/12 anonim válasza:
Ha 4-5 kilót lefogynál, akkor a feked is kisebb lenne!
10/12 anonim válasza:
Imádom! :D Szívesen paskolgatnám!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!