Holnap megyek botoxra. Férfi vagyok és a 30-as éveim elején. Emiatt tényleg egy B. i vagyok? A homlokom elkezdett ráncosodni és egy kis mérges ránc is megjelent. Szeretném ezt eltüntettetni.
Figyelt kérdés
csak vannak akik azt mondják egy férfi ne tegyen így. . .2019. szept. 3. 22:34
11/19 anonim válasza:
Egyáltalán: biztos hogy jobb tizen- meg huszonévesnek lenni mint túl a harmadik x-en? Ha 30-on túl nem lett jobb semmi az életemben, csak idősebb lettem akkor nem lehet hogy én éltem rosszul csak nem vallom be magamnak? Ezért vágynék "hosszabbításra"? Tudom érzékeny téma, ne is válaszolj a kommentjeimre ha nem akarsz, csak éppen annak tartozol válasszal aki a tükörben rád néz.
12/19 A kérdező kommentje:
Nem akarok tinio lenni, csak harminc évesen nem akarok ráncos . köszönöm a hozzászólásokat. ez a sok belemagyarázás meggyőzött róla hogy jól döntöttem. majd este még ÍROK MILYEN VOLT :)
2019. szept. 4. 08:34
13/19 A kérdező kommentje:
ráncos homlokot és mérges ráncokat
2019. szept. 4. 08:35
14/19 anonim válasza:
Nem vagy ettől b..i, csak hiú fiú, aki túl nagy jelentőséget tulajdonít mások véleményének. És számomra is furcsa, hogy valaki a te korodban ilyesmivel bíbelődik, széles baráti körömben egy pasin sem tűnt fel ekkoriban, hogy ráncos volna. Másrészt, ha „mérges” ráncaid vannak, annak valóban a belső világod az oka.
Lényeg a lényeg, tégy, ahogy akarsz, csak azért vigyázz, ne légy majd olyan, mint Mickey Rourke. ;)
15/19 anonim válasza:
Szerintem becsülendő. Nőként írom. Sokkal jobb, ha észreveszed azt, ami nem tetszik, mintha szőrösen-rondán is fogadjanak el, mert férfi vagy, a férfin szexi minden. 🙄🙄
16/19 anonim válasza:
Ha a homlokodon van ránc az azt jelenti szoktál gondolkodni, a mérges ránc az meg igazából koncentrációra utal. Szóval felesleges eltüntetni. Inkább a tök sima homlok fura egy idő után.
17/19 A kérdező kommentje:
Megvolt a botox, nem fájt :)
2019. szept. 4. 20:06
18/19 anonim válasza:
És meg vagy elégedve vele? Kisimult s üde az arcod? :)
19/19 A kérdező kommentje:
Már most iszonyat szép eredmény van :) nagyon boldog vagyok és biztos vissza fogok járni :) sokkal jobban érzem magam a bőrömben. még tudom valamennyire ráncolni, de a ráncok kisimultak. Most nincs ránc az arcomon és ha lesz máshol, akkor feltöltetem... van olyan anyag ami 4-5 évig biztos eredményt hoz, igaz ezt plasztikai sebész csinálja, bár egyenlöre még nincs ilyen problémám :)
2019. szept. 12. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!