Milyen embereket nem szerettek, kinézetre? Lehet öltözködés vagy fizikai kinézet.
Igyekszem nem ítélni az embereket, de van néhány olyan öltözet, ami alapján minimális előítéleteim vannak az alábbiakkal szemben:
- A fedora sapkát viselő férfiakat.
- Aki nem tud alkalomnak megfelelően felöltözni.
- Aki kamu dizájner cuccokat visel.
- A narancssárágra szolizott emberek.
- Gagyi, viccesnek/jópofának szánt, de amúgy kifejezetten gáz/kínos feliratos pólókat viselők.
- Akik szerinta HELL-es doboz kiegészítő.
1-es vagyok.
Lehet, hogy kicsit off, de fesztiválon láttam egy nőt haspólóban (sörhassal) és a hasára virágok voltak festve. Mindenki őt nézte, ő meg teljesen büszkén járkált. :D Na, az érdekes egy látvány volt.. Az ilyet is elítélem. :D
Én nekem senkivel nincs bajom, csak azokat utálom akik "héé tesó"-val kezdik a mondanivalójukat.
Egy kövér>----.
Nem mintha a csontvázak aranyosak lennének...
Kopasz (nem eü/genetikai okok miatt), talpig fekete, bakancs, Kárpátia/Nagymagyarország/náci pólóban.
Hosszú hajú rock-patkány (igénytelen rocker; a kettőnek nem feltétlenül kell azonosnak lennie, vannak rockerek, akik ízlésesen öltözködnek)
Egyebek:
Szandál-zokni, térdig érő póló, térdig érő zokni rövid nadrággal, felhajtott hosszúnadrágszár, tüdőig felhúzott, vagy sgg alá letolt nadrág, ilyesmik...
Én szeretem a ducibb lányokat, ha kiteszik a hasukat még fel is áll. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!