Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szokás messengeren...

Miért szokás messengeren mondatonként enterezni?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet egyben leírni? Olyan idegesítő, amikor emiatt egyfolytában pittyeg a telefon.

(Sokkal idegesítőbb szokás, mintha valaki nem tud valamit és megkérdezi mástól (ami egy természetes dolog), ahelyett, hogy a googleba.)

2019. szept. 1. 18:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Lehet olyat, hogy bizonyos időre némítod az illetőt, szóval ha nem érsz rá pl. 2 óráig, akkor 2 órára le tudod némítani, addig az ő üzeneteiről nem fogsz értesítést kapni.

Én mindig ezt csinálom, ha pl. az osztálycsoportban elkezdenek beszélgetni én meg filmet néznék.

2019. szept. 2. 14:07
 22/31 A kérdező kommentje:
Mondatonként szokatatok enterezni?
2019. szept. 2. 16:29
 23/31 A kérdező kommentje:
A kérdés egyébként sem az volt hogy mit tegyek a messenger csipogás ellen.
2019. szept. 4. 09:22
 24/31 anonim ***** válasza:
15%
Ahogy itt elnézem egyes kommentelők posztjait, kb. ugyanaz a hozzáállás, mint amikor én voltam a hibás, amikor a farmville értesítések jöttek százával, hogy nem tiltottam le az értesítéseket, nem pedig azok, akik amikor valahányszor beléptek játszani, nem kapcsolták ki a beállításoknál, hogy ne küldjön autómatikus meghívót mindenkinek...
2019. szept. 13. 13:34
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig utánozom a beszélgetőpartnerem írását.

Ha mondatonként ír, én is röviden írok. Ha hosszú tömbök, akkor úgy.

2019. szept. 13. 14:54
 26/31 anonim ***** válasza:
15%
Akik ennyire pártolják a mondatonként enterezést, azok azért, mert ők is ezt csinálják.
2019. szept. 14. 10:25
 27/31 anonim ***** válasza:
5%

Engem is idegesít, hogy játszom valamivel a telómon, és felugrik egy üzenetablak, és hiába zárom be hogy majd később írok, felugrik újra és újra, mert mondatonként küldi el a mondanivalóját.

Nem abban van a hiba, aki nem némítja le ezeket, hanem abban, aki nem tudja egyben leírni.

Azt némítsam le ezeket. És ha valami fontosat akarnak írni akkor mi van? Okoskák...

2019. nov. 13. 09:59
 28/31 anonim ***** válasza:
40%

#27 ha fontos, akkor tedd félre a játékot és figyelj.

Ha nem fontos, akkor némítsd le 10-30 percre :)

2019. nov. 13. 11:24
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

28#

Tehát ha a panel lakásomban a szomszéd hajnali 3-kor dobol, akkor én vagyok a hülye, hogy nem szigeteltem le a lakrészemet?

2019. nov. 15. 15:49
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
28as mondatonként enterezel? :D
2019. nov. 15. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!