Miért szokás messengeren mondatonként enterezni?
Miért nem lehet egyben leírni? Olyan idegesítő, amikor emiatt egyfolytában pittyeg a telefon.
(Sokkal idegesítőbb szokás, mintha valaki nem tud valamit és megkérdezi mástól (ami egy természetes dolog), ahelyett, hogy a googleba.)
Lehet olyat, hogy bizonyos időre némítod az illetőt, szóval ha nem érsz rá pl. 2 óráig, akkor 2 órára le tudod némítani, addig az ő üzeneteiről nem fogsz értesítést kapni.
Én mindig ezt csinálom, ha pl. az osztálycsoportban elkezdenek beszélgetni én meg filmet néznék.
Én mindig utánozom a beszélgetőpartnerem írását.
Ha mondatonként ír, én is röviden írok. Ha hosszú tömbök, akkor úgy.
Engem is idegesít, hogy játszom valamivel a telómon, és felugrik egy üzenetablak, és hiába zárom be hogy majd később írok, felugrik újra és újra, mert mondatonként küldi el a mondanivalóját.
Nem abban van a hiba, aki nem némítja le ezeket, hanem abban, aki nem tudja egyben leírni.
Azt némítsam le ezeket. És ha valami fontosat akarnak írni akkor mi van? Okoskák...
#27 ha fontos, akkor tedd félre a játékot és figyelj.
Ha nem fontos, akkor némítsd le 10-30 percre :)
28#
Tehát ha a panel lakásomban a szomszéd hajnali 3-kor dobol, akkor én vagyok a hülye, hogy nem szigeteltem le a lakrészemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!