RTL klub - Love Island. Miért csak a legszebbek meg a leghelyesebbek?
Van ez az új műsor, olyasmi mint a Való Világ.
Miért csak a legszebb csajok meg a legsármosabb, legjobb testű srácok szerepelnek ilyen műsorban?
Annyira természetellenes. Még egy ilyen műsorban sem láttam kevésbé helyes, dagi embereket.
Why?
Egyébként nem tudom, most megnéztem, hogy milyen csajok vannak ebben a műsorban... hááát eszméletlenül unalmasak. Mármint külsőre is, van olyan nő akire ha ránézel azt érzed, hogy wow, meg hűűű de ezeknél, kb. azt érzem, hogy semmit. Kicsit olyanok, mint a kirakatban a babák.
A kanok meg hát... én férfi vagyok, de ekkora langyi nárcisztikus bagázst...
Hát ha ezek "a legszebbek meg a leghelyesebbek" akkor nagyon nagy gáz van. De még csak értelmesnek se mondhatnám.
Most belenéztem, de iszonyat.
És ez megy a főműsor idő végén egy országos csatornán...
Szerintem a Szilvi minden, csak nem szép.
Patrik minden, csak nem helyes.
Nem mindegyik üresfejű és buta.
Volt rendőt, teljesen normális.
A másiknak nem tudom a foglalkozását, de érzelmes, kedves srác, ő sem egy ostoba gyökér.
Itt a lányok a szánalmasak, Niával és Karolával az élen.
Nincs egy értelmiségi sem?
Tudtommal van pl. építészmérnök.
És a megnyilvánulásai alapján sem buta.
Karolára visszatérve, nekem nagyon visszataszító, hogy próbálja játszani az intellektuális nőt, de keresi a szavakat, nem ismeri a jelentésüket, a mondatai értelmetlenek, a ragokat nem tudja használni, szinte füstöl a feje, hogy valami olyasmit mondjon, aminek a jelentését sem ismeri. Kb, mintha ajándékba kapott volna egy "mindennapra egy új szó" WC-papírt. Annyira távol áll tőle ez az intellektuális világ, ő mégis annyira próbálja erőltetni, hogy ezzel többet árt magának, mint használ.
Beszélni Tícián sem tud, ez tény. És igen, roma.
De minden ilyen műsorba kell legalább egy, VV-kben is volt, X faktorban is mindig van.
Sokan vannak, képviseltetni kell őket, hiszen ők hajlandóak szavazni és műsoron kívül is generálják a balhét a médiában.
Nyilván ha csupa tanárnő meg gépészmérnök lenne bent, nem lenne minden nap összeveszés meg párcsere.
Azért,mert maga a műsor annyira nem izgalmas,így valamivel el kell adni a műsort.
Az éden hotelben pl nem csak tökéletes testűek voltak,az érdekesebb is volt.
Itt tényleg mindenkinek szinte tökéletes a teste,a lányok is rendszeresen sportolnak szerintem.
Ettől még a műsor elég uncsi,nincs semmi tematikája,csak úgy random jönnek az események....
Nekem nem uncsi, eddig tetszik.
Éden hotelben ki volt a kivétel?
Csak az utolsót láttam, arra gondolsz?
Nekem nem rémlik, hogy lett volna benne dagi vagy ilyesmi.
Nem dagira gondolok.
De azért ott közel sem volt minden fiúnak kidolgozott teste,és a lányok sem minden bomba formájúak voltak.
Mondjuk az Éden Hotel 3 győztes párja,Loki és Barbara egyik sem,ha már példát kell említeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!