Unatkozok, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Olyanokat ne írjatok hogy rajzoljak, olvassak, stb mert ezek nem kötnek le2019. aug. 31. 11:23
11/17 anonim válasza:
Nem az enyémtől. Egyébként bocs. Magas labda volt, le kellett csapnom. Béke van.
12/17 anonim 

válasza:

Hát nem tudom hány éves vagy, de, ha van egy kis zsebpenzed, csinálhatnál asztaldiszt, vagy valami dekorációt magadnak. En a múlt héten csinâltam őszi asztaldíszt, volt a boltban ilyen műantag makk, gesztenye, levelek, kis kosarak stb. De nem muszály őszi legyen. Vagy a neten is vannak fent színes papírból jó ötletek. Vagy süss egy sütit, amit láttál a TV-ben, de meg nem ettél olyat. Neten tudsz keresni videoval is receptet szinte mindenhez. Vagy, sportolhatsz, vagy alakíts át ruhákat. Vagy gobdolkodj el, milyen téma van, ami érdekel, de nem nagyon tudsz infókat róla, nézz utána. Pl. hogy hogyan készül ez vagy az, vagy a kedvenc sztárodról dolgok, ha szereted a horrort, Hasfelmesztő Jackról vannak fent részletes cikkek stb. Vagy próbálj meg írni valamit, verset, novellát, regényt, nem olyanokat, mint a sulivan, hanem egy sztorit, amit te kitalálsz. Válogatsd ki a régi ruháidat, amiket már nem hordassz.
13/17 anonim 

válasza:

Ha unatkozol inkább írj egy nyominak (itt vagyok én)
mondjuk lehet ezt is megunnád 2 perc alatt..
14/17 A kérdező kommentje:
12es, csoro vagyok xD
Asztaldiszt meg minek?
2019. aug. 31. 15:43
15/17 anonim 

válasza:

Írtam, hogy nem feltétlen azt, lehet más Home made dolog is, én nem tudom, téged ni érdekel, azt se, hogy hány éves vagy. Nyár van, akkor menj pasizni, vagy bulizni, szombat van.
16/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok b u z i....
2019. aug. 31. 18:50
17/17 anonim 

válasza:

Én meg nem vagyok látnok :))) Én honnan kéne tudjam, hogy te fiú vagy-e, vagy lány? Akkor Xbox, videójáték. De tudod mit, én segíteni próbáltam, te meg fellengősen válaszolsz mindenre. Plusz le is lettem pontozva. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!