Nézitek az órákat az emberek kezén, vagy hidegen hagynak?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék, hogy milyen az arány az órákhoz értő, és azokat néző emberek tekintetében.
Ha mondjuk megláttok az utcán, vagy valahol egy embert, akkor megnézitek, hogy annak milyen, esetleg eredeti órája van-e?
2019. aug. 28. 18:19
11/14 anonim válasza:
Nyugaton se hordanak az emberek több ezer eurós órákat. Svájcban élek, csak a magas beosztású üzletemberek vesznek luxus kategóriás órát, az átlagember itt is a kisebb márkákat hordja. Én egyébként mindig megnézem őket, nekem is van egy csomó, szeretem az órákat, de nem a márkát figyelem leginkább hanem hogy mennyire stílusos.
13/14 anonim válasza:
Nálam alap.
Egy emberről, főleg férfiről sok mindent elmond az órája.
14/14 anonim válasza:
Svájc legdragabb, legpuccosabb városának a központjában lakom, és itt az átlagember röhejesnek tartja hogy párszáz franknál többet kiadjon órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!