A nyugati nők miért sokkal sportosabbak és miért öltöznek stílusosabban?
Nyilván általánosítani nem akarok, ezért leszögezem: vannak kivételek, de ahogy egyre többet járok külföldön, azt látom, hogy ott sokkal több sportos és normálisan öltözködő nő van.
Magyarországon jellemzően 25 éves koruk után hízásnak indulnak a nő, és általában 26-28 évesen már bőven 30+ -nak néznek ki.
Nem tudom, mitől lehet ez…Sport hiánya, rossz étrend?
Nem beszélve arról, hogy 100-ből 99 nőnek totál egyforma az öltözködése.
Ezzel szemben külföldön sokkal több sportos, stílusos nőt látok.
Azért is érdekelnének az ÉRTELMES válaszok, mert állandóan azt hallom, hogy a magyar nők a legszebbek, amit egyre nagyobb butaságnak tartok.
"hát igen, ha valamiben világbajnokok a magyarok, akkor az a kifogáskeresés"
Tudtam, hogy ez lesz a vége, bezzeg aki egyetért, az "végre egy értelmes válasz".
Ennyire frusztrált vagy? :)
A valóság az komám, hogy minél nyugatabbra mész, annál igénytelenebbek a nők.
Mindig azt szoktam mondani, hogy a lábgomás, szarrá taposott fekete flipflop akár fel is kerülhetne a brit zászlóra.
21-es a görög nők fújjjj gusztustalanok nagyon,elhízott,slampos,öltözködni nem igen sikkes ott sem.
Spanyolok meg syőrösek nagyon,komolyan.
Olaszok állítólag szépek, latinok ők is,csak nekik meg büdös a vaginájuk állítólag.
Meg ott is elhíznak 30 felett dagadnak.
Jaj, most látom, ez csak az igénytelen alkoholista balázska :D
Kedves hölgyek, ne foglalkozzatok ezzel a 30 éves szűz, lúzer fiúval, akit az anyja tart el. :D
"20-as ez is hamis, most voltam Barcelonában"
Persze balázska.
Arra nincs pénzed, hogy vegyél egy kiló kenyeret :D
Látom nem tudod elviselni a tudatot, hogy nő nélkül fogsz megdögleni :D
Jah, tényekről van szó.
Eddig is tudtuk, hogy lúzer vagy, ezt nem vitatta senki.
Az meg, hogy beleéled magad szituációkba, az nem lesz tény :D
Nevetséges vagy :)
# 21/26
igazából már el is ment a kedvem a válaszolgatástól.
Van, aki azt se tudja, mi az általánosítás, van, aki Angliát hozza fel, ahol épp igénytelenebb a nők, nem mintha egy ellenpélda cáfolná azt, amit írtam.
Nem beszélve a balázskázástól, amit újabban minden témában látok már, valami nagy híresség lehet az az ember itt a GYK-n.
meg gondolom, a jó magyar sovinizmus is benne van, mert ugye olyan nincs, hogy vmiben leghátul vagyunk, mi vagyunk mindenben a leg...leg..leg...de legalábbis mások legalább annyira rosszak, mint mi, - nevetséges.
amikor magyar fórumra megyek, tényleg úgy érzem magam, mintha sértődött tizenévesek között lennék (tisztelet a kivételnek). sajnos óriási a lemaradásunk szinte mindenben.
Most meg átlépsz kérdezőnek.
Az a baj, hogy nagyon látszik, hogy frusztrált vagy:D
Mer a magyarok így, meg a magyarok úgy :D
Arra gondoltál már, hogy te vagy a balphasz? :D
"Az meg, hogy beleéled magad szituációkba, az nem lesz tény :D"
Mibe élem bele magam? Linkeljek statisztikát? Ha nem hiszed el, bizonyosodj be róla a két szemeddel. A magyar férfiakkal is van baj, persze, de férfiként egyrészt hidegen hagy, másrészt meg idegesítő, hogy itt a nőket ajnározzák a férfiakkal szemben, holott a nők se jobbak, mindig rossz haza jönni (akár honnan)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!