Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nyugati nők miért sokkal...

A nyugati nők miért sokkal sportosabbak és miért öltöznek stílusosabban?

Figyelt kérdés

Nyilván általánosítani nem akarok, ezért leszögezem: vannak kivételek, de ahogy egyre többet járok külföldön, azt látom, hogy ott sokkal több sportos és normálisan öltözködő nő van.

Magyarországon jellemzően 25 éves koruk után hízásnak indulnak a nő, és általában 26-28 évesen már bőven 30+ -nak néznek ki.

Nem tudom, mitől lehet ez…Sport hiánya, rossz étrend?

Nem beszélve arról, hogy 100-ből 99 nőnek totál egyforma az öltözködése.

Ezzel szemben külföldön sokkal több sportos, stílusos nőt látok.

Azért is érdekelnének az ÉRTELMES válaszok, mert állandóan azt hallom, hogy a magyar nők a legszebbek, amit egyre nagyobb butaságnak tartok.

2019. aug. 27. 07:19
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
77%

"hát igen, ha valamiben világbajnokok a magyarok, akkor az a kifogáskeresés"

Tudtam, hogy ez lesz a vége, bezzeg aki egyetért, az "végre egy értelmes válasz".

Ennyire frusztrált vagy? :)

A valóság az komám, hogy minél nyugatabbra mész, annál igénytelenebbek a nők.

Mindig azt szoktam mondani, hogy a lábgomás, szarrá taposott fekete flipflop akár fel is kerülhetne a brit zászlóra.

2019. aug. 27. 10:35
 22/45 anonim ***** válasza:
18%

21-es a görög nők fújjjj gusztustalanok nagyon,elhízott,slampos,öltözködni nem igen sikkes ott sem.

Spanyolok meg syőrösek nagyon,komolyan.

Olaszok állítólag szépek, latinok ők is,csak nekik meg büdös a vaginájuk állítólag.

Meg ott is elhíznak 30 felett dagadnak.

2019. aug. 27. 10:36
 23/45 anonim ***** válasza:
86%

Jaj, most látom, ez csak az igénytelen alkoholista balázska :D

Kedves hölgyek, ne foglalkozzatok ezzel a 30 éves szűz, lúzer fiúval, akit az anyja tart el. :D

2019. aug. 27. 10:36
 24/45 anonim ***** válasza:
4%
20-as ez is hamis, most voltam Barcelonában, maradjunk annyiban hogy a katalán férfiak nem épp magasak, nagydarabok és egyáltalán nincsenek kigyurva mégis mindnek csinos nője van, kivéve párat akin van felesleg, nekik hasonló szép nőjük van, ugyanez elmondhato Olaszországról, Horvátországról, Görögországról, Törökországról, meg még pár országról. Sehol nem láttam annyi agyatlan gyurost (mert ezt nevezik itt férfinak) mint ebben az országban, csinos nő a kevés.
2019. aug. 27. 10:39
 25/45 anonim ***** válasza:
83%

"20-as ez is hamis, most voltam Barcelonában"

Persze balázska.

Arra nincs pénzed, hogy vegyél egy kiló kenyeret :D

Látom nem tudod elviselni a tudatot, hogy nő nélkül fogsz megdögleni :D

2019. aug. 27. 10:41
 26/45 anonim ***** válasza:
0%
Nem Balázs vagyok 26-os, ja lehet hogy egyedül fogok megdögleni, de hagyjuk a személyeskedést, itt tényekről van szó, bejartam Európát, sehol nincs annyi elhízott, formatlan nő mint itthon, ez tény és sehol nincs az hogy átlag, vékony férfinak nem jut egyáltalán nő, nem hogy átlag, vékony ez is tény. A franciákat ki is hagytam, ott is csinosak a nők.
2019. aug. 27. 10:47
 27/45 anonim ***** válasza:
79%

Jah, tényekről van szó.

Eddig is tudtuk, hogy lúzer vagy, ezt nem vitatta senki.

Az meg, hogy beleéled magad szituációkba, az nem lesz tény :D

Nevetséges vagy :)

2019. aug. 27. 10:51
 28/45 A kérdező kommentje:

# 21/26

igazából már el is ment a kedvem a válaszolgatástól.

Van, aki azt se tudja, mi az általánosítás, van, aki Angliát hozza fel, ahol épp igénytelenebb a nők, nem mintha egy ellenpélda cáfolná azt, amit írtam.

Nem beszélve a balázskázástól, amit újabban minden témában látok már, valami nagy híresség lehet az az ember itt a GYK-n.

meg gondolom, a jó magyar sovinizmus is benne van, mert ugye olyan nincs, hogy vmiben leghátul vagyunk, mi vagyunk mindenben a leg...leg..leg...de legalábbis mások legalább annyira rosszak, mint mi, - nevetséges.

amikor magyar fórumra megyek, tényleg úgy érzem magam, mintha sértődött tizenévesek között lennék (tisztelet a kivételnek). sajnos óriási a lemaradásunk szinte mindenben.

2019. aug. 27. 10:56
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

Most meg átlépsz kérdezőnek.

Az a baj, hogy nagyon látszik, hogy frusztrált vagy:D

Mer a magyarok így, meg a magyarok úgy :D

Arra gondoltál már, hogy te vagy a balphasz? :D

2019. aug. 27. 10:59
 30/45 anonim ***** válasza:
25%

"Az meg, hogy beleéled magad szituációkba, az nem lesz tény :D"

Mibe élem bele magam? Linkeljek statisztikát? Ha nem hiszed el, bizonyosodj be róla a két szemeddel. A magyar férfiakkal is van baj, persze, de férfiként egyrészt hidegen hagy, másrészt meg idegesítő, hogy itt a nőket ajnározzák a férfiakkal szemben, holott a nők se jobbak, mindig rossz haza jönni (akár honnan)...

2019. aug. 27. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!