Nektek tetszik a Gréta név? Adnátok kislánynak?
Figyelt kérdés
2019. aug. 21. 11:22
11/19 anonim válasza:
Nem,"Gréta-Kréta" lenne a gúnyneve szegénynek, ha ezt kapná.
12/19 A kérdező kommentje:
????? Sosem hallottam ezt, de ilyet minden névre lehet mondani, meg szerintem csak oviban vicces ez. Meg amíg csak ennyivel csúfolnak egy gyereket.
2019. aug. 21. 12:24
13/19 anonim válasza:
Nekem nagyin tetszik. Adnám is, ami nálam ritka, a több száz névből, amivel találkoztam, talán 4-5 van, amjt adnék gyerekemnek.
14/19 anonim válasza:
Simán. Szerintem közé van ahhoz hogy több Grétával is jóban vagyok. Az meg hogy egy név öregesnek hát, teljesen szubjektív. Ha neked tetszik, akkor úgy nevezd el, és ne 10 idegen ember véleményére alapozd a névválasztást.
15/19 nemaRendőrség válasza:
Nem, ismertem egyet, nem hagyott jó emlékeket bennem
16/19 anonim válasza:
Nem. Kövér német tehenészlány képe ugrik be a név hallatán. Sosem hívnám így a gyerekemet.
17/19 A kérdező kommentje:
Jézusom...
2019. aug. 21. 13:55
18/19 anonim válasza:
Minek kérdezel, ha nem tudod elfogadni, hogy van, akinek nem tetszik a név?
Az meg, hogy valaki leöregezi, hát te meg leöregezed a Sárát, holott én pl csak 40 alatti nőket, lányokat ismerek ilyen névvel. 1:1. Meg te is ugyanúgy szidsz olyan neveket, amik másnak tetszhetnek annyira, mint neked a Gréta.
19/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, és szerintem ez egy olyan név, ami nem lesz kínos idősebb korban sem. :)
Szerintem kifejezetten nőies
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!