Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor éreztétek magatokat a...

Mikor éreztétek magatokat a legboldogabbnak eddigi életetek során?

Figyelt kérdés
2019. aug. 19. 16:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Mikor gyermekem született.
2019. aug. 19. 16:12
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Esküvő, gyerekek születése.
2019. aug. 19. 16:16
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Amikor megismertem egy szép, okos nőt, amiből nem lett semmi.
2019. aug. 19. 16:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

#3-hoz hasonlóan :)

Szeptember 2-án, mikor érettségi után felvettek szakmára, annak ellenére, hogy az egész tanári kar utált (mai napig nem értem miért vettek fel), és a csaj mellett lehettem, akibe szerelmes voltam - aztán nem lett belőle semmi, év végén a csaj összejött a tanárunkkal, engem meg kirúgtak suliból - de azon a 2.-ai napon, és abban a pár hónapban igazán boldog voltam :)

29/F

2019. aug. 19. 16:38
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Gyerekkoromban, persze már összemosódtak az évek, de szeretetet éreztem és biztonságot.

Mikor megszületett a gyermekem.

......és vannak kis boldogság morzsák, nélkülük nincs értelme élni.

2019. aug. 19. 16:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vagyok a legboldogabb, amikor utazom és ez elég gyakori szerencsére. Egyébként nem tudnék csak egy alkalmat kiemelni, számomra a boldogság nem egy folyamatos állapot, hanem pillanatok sorozata, egy átmeneti állapot, ami ha lecsendesedik átcsap sima elédegettségbe.
2019. aug. 19. 17:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekkorom úgy összességében nagyon jól és boldogan telt, de ha a későbbi időkből kellene választanom, akkor én a 2013 júniusától, 2015 év végéig tartó időszakot mondanám.

Ez volt az az időszak az idősebb éveimből, amikor a leginkább úgy érezhettem, hogy majdnem minden téren sínen van az életem, és úgy telnek a napjaim, ahogy mindig is szerettem volna.

Olyan dolgot tanultam, ami érdekelt, normális osztály vett körül, akik közül szinte mindenkivel jóban voltam, sok új barátot szereztem. A tanáraim nem lehúzni akarták az önbizalmamat, hanem felemelni, rengeteget bíztattak, hogy ne hagyjam veszendőbe menni a tehetségemet az írás kapcsán. Felpezsdült a szociális életem is, hétvégente is sokat jártunk bulizni, de iskola után is sokszor előfordult, hogy elmentünk délután a városba csavarogni, kávézni, mozizni.

Nem csak az volt csodálatos érzés, hogy az egyhelyben téblábolás helyett előre tartottam az életben, hanem, hogy az odavezető utat is nagyon élveztem. Teli voltam tervekkel a jövőre nézve.

Mára sajnos sok téren szétcsúszott az életem, és már nyoma sincs annak a minőségnek, amit akkor éreztem, rengeteget szomorkodok és nosztaligázok is miatta. De nemsokára beiktatok egy költözést és munkahelyváltást, aminek köszönhetően remélhetőleg javulni fog a helyzetem.

25/F

2019. aug. 19. 18:52
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

Soha. Gyerekkorom óta meg akarok halni. Még sajnos nem jött össze.

33N

2019. aug. 19. 19:07
 9/11 anonim ***** válasza:
22%
Bocsánat de a megakarok halni gyerekkorom óta hatalmasat röhögtem 😂 köszi feldobtad az estét 😁😁😂
2019. aug. 19. 22:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy valamelyik utazásomhoz köthető, de nem tudnám kiemelni a legboldogabb pillanatot.
2019. aug. 19. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!