Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon rossz ember vagyok,...

Nagyon rossz ember vagyok, hogyha nem szívesen adom vissza a pozíciót és a munkakört annak, akinek most a helyén vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy őt illeti, de a mostani felsővezető semennyit nem dolgozott vele, mi pedig jól tudunk együtt működni; ő viszont hol az egyik, hol a másik gyermekkel lesz gyáp-on. (Ti. most kismama).
2019. aug. 11. 10:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, senkit nem szeretnék kirúgatnák, bőven találunk őneki is elfoglaltságot. A mi pozíciónk egy operatív vezetői munkakör, amit - valljuk be -, kisgyermekesen nehéz vinni, mert egy vezető a munkahelyen kívül is vezető marad. Nekem is van két gyermekem, de az enyémek már kellőképpen "korosak" ahhoz, hogy elnézzék, hogy anya bizony hazahoz egy kis melót (és nem azért, mert hatékonytalan, hanem a munkaidőnk 80%-a a beosztottak gondozásával, oktatásával telik.) Vagy bármikor lehet egy telefonos megkeresés.
2020. jún. 18. 16:21
 12/15 A kérdező kommentje:

És egy másik dolog, (ezt a munkáltató aspektusából nézem), egy munkáltató nem fog az alapján döntést hozni, hogy ki kerül kevesebbe (szocho kedvezmény), mert itt humánERŐforrásról van szó, és nem véletlen írtam az ERŐt nagy betűvel, mert fontos, hogy ki teremt nagyobb értéket egy adott területen. Több ideje helyettesítem már, mint amennyi időt ott töltött. De hát ismeritek a viccet, hogy a különbség a törvényes és a jogos között.:

[link]

Az, hogy ő visszaveszi a stafétabotot, az törvényes; de hogy én potenciálisabb lennék, az pedig jogos.

2020. jún. 18. 16:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Attol függ. Vannak vezetök kisgyerekkel is.

De csupan gyerek miatt diszkriminalni vkit az pont nem vall vezetöi szemleletre de mindegy.

2020. jún. 18. 18:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, vannak, de nem mindegy, hogy 1-2 évessel, vagy 8-10 évessel. Valóban nem vall a legjobb vezetői szemléletre, de itt a hozzáadottérték-mutató sem annyira őfelé billen, illetve a kiállása sem olyan, mint egy vezetőé. (Nem szeretném ócsárolni, félre ne értsetek, szívesen is foglalkoztatnám, mint ügyintéző.)
2020. jún. 18. 18:54
 15/15 anonim ***** válasza:
76%
#13: Engedd el, nő nőnek a legnagyobb farkasa a munka világában, pláne ha kézzelfogható hatalmi viszonyok is képbekerülnek
2020. jún. 18. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!