Nektek van olyan elismert híresség, aki körül sosem értettétek a felhajtást?
Kb minden a Youtube világában tevékenykedő személy. Jó, azért nem mindenki, mert van aki tartalmat gyárt. Ebből a magyar YouTube-on nagyon kevés ember van, inkább a külföldiek közül vannak. Mondjuk ott is vannak sablonok. Sosem értettem ezt a Viszkok Fruzsi mániát. Full sablonos videókat csinál, amik kb semmiről nem szólnak. Aztán Farkas Timi, Dezső Bence stb.. Nekik sincs sok értelmük.
Külföldiek közül a Hadid lányok ilyenek nekem. Szerintem egyik sem annyira szép hogy modell legyen. Mindkettőjüknek iszonyat rossz a járása a kifutón. Ilyen még Kendall Jenner is. Aztán a Kardashian család is nagyon fel van hypeolva. Egyedül talán Kyliet értem meg hogy vele miért foglalkoznak, elvégre neki van egy elég jól menő sminkmárkája. A többiek meg csak megjelennek egy-egy eseményen, instánra pakolnak ki képeket stb...
2#+1
Nem tudok olyat, aki valid ok miatt lenne híres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!