Érdemes elkezdeni túrázni?
Persze, kezdd el!
Először csak kisebb célokat tűzz ki magad elé, (keress egy forrást a közelben egy pohár vízért, stb.) aztán fokozatosan növeld a távot. Minél több tapasztalatod lesz, annál inkább élvezni fogod.
Készíts mindig legalább egy fotót, vagy írj kiránduló naplót a megtett távokkal... Bármi jó, ami motivál a további túrákra.
Sok sikert!
Ha érzel magadban motivációt, akkor igen. Én is gondolkodom rajta, hogy érdemes lenne kicsit több időt eltölteni a természetben, mert jót tesz a mentális állapotomnak, és inspirál. :)
Sajnos a nyarat leszámítva nem sok szabadidőm van, és utálom a bogarakat, rovarokat, ami szintén egy erős visszatartó erő számomra.
Szívesen csatlakoznék. Merre laksz? :D
F
Próbáld ki a geocachinget, szerintem kezdésnek jó, és a motivációs lánc fenntartásában is segít.
A forrásokkal légy óvatos, attól még, hogy a térképen ott a forrás jel, nem biztos, hogy tényleg működik is az a forrás.
Ha budapesti vagy, akkor javaslom, hogy holnap sétálj egyet az Árpád-kilátó környékén (itt egy térkép egy kb. másfél órás körrel, a Törökvész útig eljutsz busszal: [link] Persze azt csinálsz, amit akarsz, csak hátha így könnyebb elindulni. Szerintem érdemes akkor is elmenned egyszer-kétszer, ha még nincs társaságod, hiszen ezután már könnyebb lesz társaságot is szervezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!