Valaki mond egy jó kifogást ehez a helyzethez? (sürgősen
Némi fertőzéssel kezelnek.
Prosztata vizsgálatára mész, most kaptál időpontot hosszú várakozás után.
Nem akarsz velük együtt lenni (ja nem jó, ez igaz)
Jossz hozzam jarolapot rakni. Surgos munka.
(Tenyleg johetnel,nagyon faradt vagyok mar. A burkolokbol meg egy eletre elegunk van. )
Behivott interjura egy munkaltato,akihez jelentkeztelgyakorlatra.
Hostess munkat kaptal jo penzert.
Anyadnak plasztikai mutetje lesz es utana segited ot otthon par napig.
Szemmuteted lesz,nem latsz par napig. Elore befizetted. Latasjavito mutet. Regota varod. Kot a szerzodes. Ennek nem ellenorizheto majd az eredmenye.
Szuleid nem engednek el.
Nagyanyad temetese lesz.
Unokatesod eskuvoje lesz.
Fordulj hozzam ilyenekert barmikor privatban. Ha mese kell ,en kitalalok.
N
megértem a helyzetet.
sok jót írtak már előttem.
valakinek segíteni kell, viszonozni korábbi segítséget, rokonnak, jóbarátnak, valami közbejött dolog miatt, betegség, pakolás, költözés, albérlet keresés, pont most. Én nehezen tudok hazudni, ritkán szoktam, ezért nem is nagyon megy, telefonban, emailben stb könnyebben, de amikor utána személyesen találkozunk, az nehezebb, félek, hogy kiderül.
Javaslom, olyat találj ki, amit könnyen el tudsz képzelni, nem az a lényeg, hogy a másiknak hihető legyen. És ne sokat beszélj róla, ne részletezd, mert könnyen belezavarodsz.
kirúgta a pasija az unokatesódat
mondhatsz közben valami vicceset is, az könnyíti.
#9 vagyok.
Az ilyen társaságod eleve messziről kerülöm nem h még arra figyeljek h ne bántsam meg őket az őszinte válasszal. Nagyon külön világ lehetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!