Vannak olyan lányok akiknek inkább az introvertált, visszahúzódó, magányosabb fiuk jönnek be?
Miért ne lennének? Ez kb olyan kérdés volt mint hogy Amerikába vannak-e csirkék :"D Persze hogy vannak, nekem sokkal jobban bejön egy ,,ilyenfajta,, fiú mint egy szétb*sztam a világot, kivagyok én vagyok "férfi,,.
Igaz nem vagyok egy visszahúzódó típus, de a kedvesem az, és tökéletesen megvagyunk :)
A visszahúzódó elöször is nem ugyanaz, mint a introvertált.
M´srészt meg egy visszahúzódó ember sem csak a saját szbájában ül egész életében, hanem részt vesz a társadalomban, csak nem diszkókban meg bulikban tölti az idejét.
De megismeri lehet bárki munkahelyen, iskolában, egyetemen, könyvtárban, különböz hobbikhoz kapcsolódó helyeken is. (meg természetesen a neten is)
Megismerkedtünk, aztán egy közös haver hozott össze minket. Hosszú sztori. Ha tudtam volna, hogy így érez, akkor nem kellett volna a harmadik személy. De összejött. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!