Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szúrja el az életét...

Miért szúrja el az életét valaki már egész fiatalon?

Figyelt kérdés
Biztos ti is olvastátok hogy Kőbányán a volt barátja megölt egy 23 éves lányt.Állítólag egy jóképű fiatalember volt.Legalábbis a lány szülei ezt mondták róla.De miért nem vette tudomásul hogy a lány szakítani akar vele?Fiatal volt,jóképű talált volna magának másik lányt.Vagy barátok maradtak volna ezzel a lánnyal és később még lehet vissza is tudta volna hódítani.A börtönben biztos nem lesz barátnője.Ott még látni sem nagyon fog nőt nemhogy kapcsolatba lépni vele.Miért van ennyi nem normális a fiatalok között is?
2019. aug. 2. 14:23
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Sokszor a nők is maguknak keresik a bajt.A lány szülei mondták hogy látták a srácon hogy nincs rendben vele valami.A lánynak is látnia kellett.
2019. aug. 2. 15:08
 12/26 A kérdező kommentje:
Nekem is volt hogy megismerkedtem egy nővel,jól nézett ki de zavart,furcsa volt.Inkább hagytam a fenébe pedig összejöhettem volna vele.
2019. aug. 2. 15:11
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Mert egyre tobb a cel nelkul tengodo elmebeteg ember a vilagban.

Hogy kinek a hibaja? Szerintem valahol a szuloke.

Elvileg ezt az embert is folyamatosan vertek otthon.

De meg az se kell ahoz, hogy valaki bekattanjon.

Nagyon vigyazni kell, es figyelni a pszichologiai jeleket. Mert azok mindig vannak.

2019. aug. 2. 15:17
 14/26 anonim ***** válasza:
84%
Persze hibáztassuk a halott lányt, úgy kell azt. Tudhatod valakiről, hogy veszélyes, de inkább számítasz tőle pofonra mint késre. Plusz az ilyen betegek gyakran igen meggyőzőek szoktak lenni. Illetve nem gondolkoznak racionálisan így nem jut el az agyukig hogy lehet másik barátnőjük, annyira megszálottja a mostaninak.
2019. aug. 2. 15:35
 15/26 he84 ***** válasza:
Hát elég durva eset. Mindenesetre ha a lány beengedte a fiút, akiről tudta, hogy veszélyes is lehet, akkor vagy ő se volt teljesen normális, vagy reménykedett, hogy nem lesz semmi baj. Bár hogyha a lány valóban szakítani akart vele, akkor nem értem miért engedte be mégis. Hisz a szakító fél nem szokta akarni látni már a másikat.
2019. aug. 2. 15:37
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Jóképű, hat kinek mi.... sok a beteg ember, nem lehet tudni ki mire képes. A börtönben a hierarchia alján lesz.
2019. aug. 2. 15:39
 17/26 anonim ***** válasza:
76%
Az olyan emberek, akik gyilkolnak mentálisan nem épek. Ha valaki hirtelen felindulásból gyilkol, mert mondjuk valami olyan hangzik el egy veszekedés hevében, amitől elborul az agya, akkor nem fogja gyorsan végiggondolni, hogy mik lesznek a tette következményei vagy hogy simán találhatna más nőt. Egyszerűen csak az van a fejében, hogy el kell pusztítania ezt az embert, sokszor csak utána eszmélnek rá, hogy mit tettek és próbálják eltüntetni a nyomokat, menekülni vagy esetleg feladják magukat. Ha pedig előre eltervezte, akkor nyilván számolt a következményekkel, de nem azzal, hogy majd elkapják és börtönbe megy, hanem azzal, hogy úgysem találják meg, nem fogják tudni, hogy ő volt és boldogan leéli az életét (egyébként rengeteg ilyen gyilkos és egyéb bűnöző van, akit soha nem kaptak el és köztünk élnek).
2019. aug. 2. 15:57
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem kellett volna összejönne vele a lánynak hogyha látta hogy baj van a sráccal.Igaz azon is felhúzhatta volna magát a srác hogy ki lett kosarazva.
2019. aug. 2. 16:04
 19/26 anonim ***** válasza:
84%
Pont ez a lényeg, hogy nem tudhatod, szimplán csak egy viszonylag ártalmatlan hulye az illető, vagy pedig képes az életedre törni. Te ezt ki tudnád szúrni mielőtt összejossz valakivel?
2019. aug. 2. 17:46
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Meg amikor összejött vele, nyilván nem tudta, hogy milyen ember ez. Később derült ki. Akkor meg már késő volt. Amúgy a kikosarazaskor szerintem nem történt volna ez meg, mert akkor meg nem kötődik a másikhoz úgy, mint pár hónap után. Nagyon fiatal lehetsz még.
2019. aug. 2. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!