Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szoktatok csinálni ha...

Mit szoktatok csinálni ha semmihez nincs kedvetek?

Figyelt kérdés
nincs kedvem szó szerint semmihez, és jelenleg azt se tudom, hogy mi tenne boldoggá. elég bonyolult érzés....nncs kedvem sétálni, nincs kedvem filmezni, se olvasni, se vezetni, semmihez. de feküdni is rossz és nem csinálni semmit se jó..
2019. aug. 1. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Ismerős.. Én konkrétan olyankor csak eszek, vagy nézek ki a fejemből, vagy valamelyik közösségi oldalt nézegetem..
2019. aug. 1. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Alkotok vmit vagy keresem a lehetőséget h pozitiv hatással lehessek vki életére.
2019. aug. 1. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
En kb nem az hogy nincs kedvem semmihez hanem ha semmit nem tudok csinalni (nem engednek el sehova, nem ir vissza senki, vagy lehozott egy srac az eletemröl, stb)olyankor ebben a kenyszerbörrön erzesben engem csak a filmezes ment meg hogy ne örüljek bele a 4 fal köztezésbe. Nincs kedvem ugyan filmezni olyankor de az agyat kikapcsolja mint a drog. Hirtelen mintha otthon sem lennék.
2019. aug. 1. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
44%

*kényszerbörtön erzesben

Neha kegyetlen csodalkozom olyan depiseken akik mehetnenek oda ahova akarnak azt csinalni amit akarnak esetleg otthon szintizni dobolni vagy barmilyen hobbi, SZABADOK, en meg meg vagyok "kötözve"es ök a depisek. Abszurd

2019. aug. 1. 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Egyértelműen meditálni. Nincs más lehetőség.
2019. aug. 1. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Zenét hallgatni.
2019. aug. 1. 22:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

„azt se tudom, hogy mi tenne boldoggá”

Ez nagy hiba! Ismerned kell magadat!

De mit is kell ismerni?

Boldoggá az teszi az embert, az ad neki energiát, ha kielégítheti szükségleteit.

Maslow piramis jó kezésnek, hogy megértsd miről van szó.

Minél inkább prioritáson van egy szükséglet, annál erősebben jelez, ha kielégítetlen (innen származnak a negatív érzések), és annál nagyobb energia szabadul fel kielégítésükkor.

Nagyon fontos, hogy ezeket a szükségleteket tudjuk menedzselni. Hiába jelez a tested, hogy nagyon kell... ha nincs rá lehetőséged, mással kell foglalkoznod. Illetve el kell fogadni a tényt, hogy a negatív érzések ne rosszak, hanem csak jelek! Jelzik, hogy van egy kielégítetlen szükségleted. Iránytűk. És nem okok arra, hogy elvegyék a kedved az élettől.

Nem ragoznám tovább...

Amit meg kell tanulnod:

Asszertivitás!

Többkönyv és rengeteg cikk van a témában.

Érzések listája és szükségletek listája fontos lesz támpont lesz!

2019. aug. 1. 23:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolso koszonom. Ez valoban egy hasznos es ertelmes kielegito valasz volt. Ment a zold kez. Tenyleg koszi:D
2019. aug. 2. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!