Mit kezdjek az elrontott életemmel?
21 éves vagyok és nincsenek barátaim,se barátnőm.Lánnyal már 4 éve hogy nem beszélgettem.Eléggé aszociális és zárkózott vagyok.A középiskolában mindig piszkáltak és ki is voltam közösítve,nem tudtam barátokat szerezni.Kiestem a társadalomból már évek óta.Egyetemen egyáltalán nem is tudtam beilleszkedni,az itteni csoporttársaimmal még szinte semmit sem beszéltem az 1 év alatt,a legtöbbnek a nevét sem tudom.
Na igen,jelenleg egyetemista vagyok,közgázra járok,de még nagyobb probléma,hogy utálom ezt a szakot amire járok.Konkrétan az egész hidegen hagy és szívesebben dolgoznék egy gyártósoron,mi t hogy ezt csináljam.Idén újra felvételiztem,az nem jött össze,amit akartam -érthető okokból- és egy büfészakra vettek fel.De azzal meg nem fogok normális,jól fizető munkát kapni,szóval nem tudom hogy végigcsináljam e,vagy maradjak itt és kínlódjam e végig ezt.
Szóval eléggé elcsesztem az életemet,szociális életem egyáltalán ninccsen,sem emberi kapcsolataim.A munka/karrier területén is egy vesztes vagyok,hiszen utálom ezt az egészet amit csinálok.Igazából az egész életem egy totális csőd.
Már az bátor (vagy ostoba) dolog tőled, hogy a gyakori (többnyire hulladék) közönségére bízod az életed nagy kérdését.
Azt vágod, hogy helyetted senki sem tudja megoldani az életedet? A zárkózottságodon csak te tudsz változtatni és az iskolai nehézségek már a múlté, nem tudsz már visszamenni és megváltoztatni. Abból gazdálkodj, amit tanultál abból a sok negatív dologból, mert még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy ilyen borúlátó légy.
21 évesen mellesleg semmiről sem vagy lemaradva, úgy beszélsz, mintha 90 éves lennél, és elment volna melletted az élet. Amíg ilyen a látásmódod, addig csajozni is minek akarsz? A nők fejvesztve menekülnek az olyanoktól, akik nincsenek magukkal megelégedve. Először ezt hozd rendbe, majd tanuld azt, ami érdekel, ne azért menj arra a szakra, ne azért csajozz, mert ezt követeli meg tőled a társadalmi verseny.
"21 éves vagyok" és "eléggé elcsesztem az életemet"
nyugtasson meg a tudat, hogy még úgy 3-4x ennyi hátra van az életedből, szóval bőven van időd BÁRMIT kijavítani. csak ha ennyire zavar, hogy eddig nem jól csináltad a dolgokat, akkor kezdj el változtatni a dolgokon, mert azt hiába várod, hogy változzanak a dolgok, ha közben ugyanúgy csinnálsz midnent, mint eddig.
a vlogger Magyarósi Csaba mesélte valamelyik videóban, hogy ő se mert annak idején beszélni idegenekkel, úgyhogy szépen elkezdett az utcán leszólítani embereket. eleinte csak köszönt és tovább ment. aztán megkérdezte tőlük, mennyi az idő. később elment színjátszó körbe, beszéd tréningre, fene tudja még mi mindent csinált, hogy fejlődjön. nézd meg, hogy ma milyen videókat csinál és hogyan képes lényegében bárkivel beszélgetni.
nem biztos, hogy ebben beszél róla hosszan, de ezt mindenképp érdemes megnézni vele:
https://www.youtube.com/watch?v=xzozj2-vPdM
ebben csak röviden említi, de mindenképp érdemes megnézned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!