Folyamatos szomorúság ellen mit javasoltok?
Hónapok óta nem vagyok túl jól lelkileg, de nemtudom miért. A semmitől sirok naponta,estenként stresszelve és szomorúan alszom el,folyton negatív dolgokra tudok csak gondolni. A legjobb barátnőmet emiatt a folytonos kedvtelenségemmel már majdnem elvesztettem,ő miatta már olyan egy hónapja próbálok pozitív lenni és újra boldogabb lenni,el is értem annyi változást hogy mostmár csak esténként sirok. Régen nem ilyen voltam, még tinédzser vagyok,persze a sok kusza érzések kavarognak bennem de nem tudom hogy mit kezdjek magammal. Semmiben nem látom a szórakozást mindent negatívan élek meg, és a szereteim mellett is szomorú vagyok. Mit tegyek? Ti mit csinálnátok ha szeretnétek megváltozni és pozitívabb lenni,de úgy érzitek hogy egy bazi nagy űr tátong bennetek és nem tudtok vele mit kezdeni.
Pszichológust nem akarok,voltam már de nem vagyok olyan aki képes idegennek megnyílni elmondani szíve fájdalmait mert ez a munkája. Családommal nem olyan jó a viszonyom hogy elmondjam a problémáim és a barátaimból sincs túl sok aki van, őket nem akarom ezekkel a marhaságokkal terhelni mert amugyis folyton rossz kedvem van.
Ott a kulcsszavakban.
Magany okozza
Szal legyen tarsad.
Akarni kell jobban lenni, ebben az esetben pedig az akarás azt jelenti, hogy megnyilsz egy idegennek (pszichológusnak).
A mentális egészség egy csúszós lejtő; ha sokáig nem foglalkozol vele, akkor hamar elég rossz helyen találhatod magad,es akkor már nehéz újra rendben lenni.
Egy szakember hallott már cifrabbat is annál, mint amit te tudnál neki mondani, szóval ne aggódj ilyeneken.
Mast nem tudsz csinalni. Ha honapok ota ilyen vagy, es te se tudod mi a baj en mindenkepp pszichologust ajanlok.
En szemely szerint pszichologusnak sokkal konnyebben meg tudtam nyilni, mert ugye titoktartas, es o nem is itelkezhet felettem ugy, mint pl szuleim.
köszönöm az eddigi válaszokat, én is mozgok,naponta futok vagy edzek de nem túl sokat segít.
pszichologushoz már jártam önként mentem, de nem segített,sőt kifejezetten idegesített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!