Mi a véleményetek Kenderesi Tamás úszó fogdosásos ügyéről, illetve úgy en bloc mit gondoltok erről a fogdosásos jelenségről, amit sok férfi megenged magának akár részeg, akár józan állapotában egy nővel szemben?
12
Gondolom te is vígan belemajszolsz a dobostortába a cukrászdában úgy hogy ki sem fizetted.
Mekkora Metoo feminista oldal lett ez. :D
Micsoda bűnt követett el, hozzáért egy nő seggéhez, azonnal rögtönítélő bíróság elé, kivégezni felnégyelni vár fokára tűzni a maradványait, még az ükunokáit is kitiltani az országból... Durva hogy az "egyenlőség" manapság egyeseknél azt jelenti hogy a nők annyira "egyenlőbbek", hogy még a Jóisten is előre kérjen engedélyt ha csak rájuk akar nézni... Lett bármi anyagi, testi, lelki kára annak a nőnek abból hogy fél kézzel a seggéhez értek? Mitől ekkora ügy ez? Nem megerőszakolta... Komolyan nagyon beteg lett ez a világ, lassan már írásos engedélyt fogok kérni az évfolyamtársaimtól egyetemen hogy mosolyogva rájuk köszönhessek, nehogy szexuális zaklatásnak vegyék és mehessek a börtönbe...
Szerintem is túl van tolva ez az ügy, bár én sem vagyok tisztában a dél-koreai szokásokkal. :D Az tény, hogy taplóság megfogni egy idegen csaj seggét csak úgy, még szingliként is, hát még így, hogy van egy csinos barátnője. De ugyanakkor ez már tényleg sok. Nekem egyszer konkrétan alám nyúltak, de ellöktem a srácot magamtól és elment, ennyi. Ha több történt volna az más, de ez miatt nem kell rendőrt hívni.
22/L
Az az igazán szomorú, hogy Krisztián csak azért kért bocsánatot, mert a helyi normákat nem tartotta be. Mintha itthon rendben lenne az, hogy egy szórakozó helyen idegen nők fenekét paskoljuk. Ha az alkohol az oka, akkor nem kell annyit inni, hogy ne tudd kontrollálni magad.
De szerintem ez szimpla bunkóság, nem az alkohol..
Én egy darabig egyetem mellett dolgoztam pultosként és hosstessként is. Elegáns rendezvényeken, éttermekben stb, szóval nem valami alja helyen. Rendszeres volt sajnos, hogy a férfi vendégek tárgyként kezeltek minket a többi lánnyal.. Pont ezért hagytam ott a fenébe, nagyon megalazò az, amit teljesen normálisnak hisznek a férfiak.
Azért mert az ember nő és esetleg szoknya van rajta, az nem egyenlő azzal, hogy akkor mindenre kapható és bármit megtehetsz és mondhatsz neki.. Akár vendég akár alkalmazott egy nő, vannak határok..
Egy idegen országban, a hazadat képviselve különösen nagy szégyen.. Az meg, hogy a barátnő itthon várja, no komment.
Én a pofozkodassal egyáltalán nem értek egyet, miért süllyedjen le a nő is erre a szintre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!