Miért van az, hogy a különféle fegyveres-rendvédelmi szervezetek tagjai általában mindig problémás esetek?
A fentebbi emberek közül ismerek volt és aktív rendőrt, volt bv-fegyőrt, exkatonatisztet, stb...
Azt vettem észre, hogy többé-kevésbé mindegyikre jellemző némi beütés, némelyik meg szinte elviselhetetlen. Például beszólogat, bunkó módon viselkedik, parancsolgat vagy ellenőrizget...
Ez normális dolog náluk vagy alapból is defektesek lennének?
Szokták mondani, hogy mindenki rendőrnek születik, de van aki továbbtanul.
Szerintem ez olyan, mint a vadászok.
A többség kompenzálni akar valamit. Ettől még vannak jó, normális emberek köztük. Pl. többször játszottunk készenléti rendőr csapat ellen labdajáték meccseket. Az egyik legnormálisabb csapat volt.
"többé-kevésbé mindegyikre jellemző némi beütés, némelyik meg szinte elviselhetetlen"
Ez mondjuk alapból az emberek 90%-ra elmondható.
Engedjétek meg, hogy beleszóljak szerződéses katonaként pár külszolgálattal a hátam mögött.
Valóban ér minket stressz, és sok olyat láttunk amiket ti a tv-ben. Mégsem lesz mindenki PTSD-s, nem leszünk elmeroggyant hatalommániás Rambók. Nagyon sok kollégám pl állatmenhelyen dolgozik, nem parancsolgat, nem agresszív. Akikről beszéltek, azok már nem hivatásosok mert alkalmatlanok rá. Ne mossátok össze a filmeket sem a valósággal. A legtöbb hivatásos aki tényleg alkalmas a pályára az teljesen normális művel iskolázott ember. Tiszteli az életet, és minden apró ajándékát. Kérlek ne általánosítsatok minden háttér nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!