Egy csávót hányszor kell visszaútasítani, hogy felfogja, hogy nem kell?
Már nagyon idegesít az erőszakos nyomulásuk.. Szakított velem párom, és facen amint eltűnt a kapcsolatban státuszom egyből bombázni kezdtekn. Nagynehezen lekoptattam a nagyját de van egy nagyon erőszakos aki nem írti h nem akaor barátot, se kapcsolatot és ő se kell...tiltom ,erre írt instán..ott is tíltom, erre csinált egy új instát és nekiéllt hivogatni ,meg szó szerint zaklat..De meg van lepődve hogy bunkók vele a csajok,mert hogy elkűldik a franca. Én meg normállisan mondtam hogy nem és nem érti! Miért várja meg még úgy elküldöm a p..be hogy fülét farkát behuzza?? Aztán nyavajoghat hogy a csajok bunkók..de miért nem érti meg a nemet? Már egész csúnyán mondtam hogy hagyjon békén, de nem. És ha jem írok vissza kommentelgetni kezd a képeim alá mert akkor muszály elolvasnom..Már nagyon kezd felidegesíteni. Mert ő azt akarja hogy a barátnője legyek de nem akarok. Már szánalmas amit csinál.
Ilyen tapadós srácnak mi kell hogy leáljon?
Azt nem mondom, hogy beszélj vele, mert náluk ez nem használ (ez nem az az energiavámpírkodás, amiről tegnap írtam egy másik kérdés alá).
Ignorálod tovább. Ha bekommentelget a képeid alá, szépen kitörölgeted. ha újra bekommentelgeti, újra letörölgeted. Ha az utcán meglát, egy szavas válaszokat adsz, nem kérdezel a hogyléta felől, a mondandójára nem kérdezel vissza. Ha nagyon be akarsz neki mutatni még a fülhallgatüt is beteheted közben és beindíthatod a zenét.
A lényeg, hogy, ha látja, hogy egyszerűen nem éri el, hogy valahogy eljusson hozzád az, amit írna, mondana, akkor elunja, feladja.
Már azt kamuztam lezbi vagyok és leszarja..Neki mindegy hogy én nem szeretem,csak legyek a barátnője..
A többi csak le ku..vázoztert nem akartam töllük semmit, de ez már kezd átesni az erős zaklatásba..
tudod mit csinálj?
"beszélgess" vele
bármit ír te ne írj semmit, csak ilyen sablonos és nyálas hülye képeket küldj
hidd el megunja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!