Férfiak! Mennyire taszítóak az ilyen nők nektek?
Külön-külön, melyik mennyire.
- nagyon szálkás, kockás hasa van
- nőiesen izmos, azaz nem szálkás, de formás
- van egy kis pocakja, nem feltűnő, de puha és ha leül, hurkás kicsit, de nem kövér, összességében sem.
- 180+ magas
- Nincs nagy feneke, genetikailag sem kerek.
- Nagyon kicsi melle van
- Nőies, telt, viszont kevés izom van rajta, inkább genetikailag jó helyre hízik.
izmos csaj számomra nem nőies, sőt!
a pocak kifejezetten izgat, sokkal jobban, mint a lapos has
173 centimmel a 180 sok lenne, DE ha minden más passzol szerintem ez nem lenne gond
nagy fenék jobban tetszik, de nem feltétel
tenyérnyi mell a kedvencem
ez a végső számomra inkább pozitív
Ritkán tud vonzó lenni, túlzás.
Tökéletes
- van egy kis pocakja, nem feltűnő, de puha és ha leül, hurkás kicsit, de nem kövér, összességében sem.
Megfelel, nem taszító
- 180+ magas
Én is...
Mivel a formát és feszességet az izmok adják, ezért ez egyéni felelősség. Ha valaki nem akar tetszeni nekem, vagy megelégszik a löttyedt zsírseggével, hát legyen... nekem nem vonzó, de látod, így is van rá kereslet bőven.
- Nagyon kicsi melle van
Egyáltalán nem zavar, mert popsipárti vagyok. Ami viszont zavar, ha túl nagy (sokat nyafog a hátfájás és kötelező egészségügyi tornák miatt), vagy lógós. Inkább műttesse meg magát az ilyen!
- Nőies, telt, viszont kevés izom van rajta, inkább genetikailag jó helyre hízik.
Felőlem oda hízik, meg annyit, amennyit akar, csak ne nagyon akarjon szóbaállni velem, mert visszataszító az ilyen igénytelenség.
Az izmos és a nőies nálam kizárják egymást. Nem tetszik.
A nem anorexiás nőknél ez természetes dolog, rendben van.
- 180+ magas
Ha nem zavarja, hogy én 175, akkor ok.
- Nagyon kicsi melle van
A lapos fenék, kis mell alapból nem tetszik, de voltam már szerelmes ilyen adottságú nőbe. Őt a személyisége tette vonzóvá.
Hol lehet vele ismerkedni? :-)
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!