Idegesítő, ha valaki túl sokszor, mondjuk minden hónapban cseréli a profilképét?
Nekem kb ugyanaz mint amikor kepet töltenek fel siman.
Megjelenik ikolom vagy nem es görgetem tovabb.
Legjobban a anim.cica vagy stb profilkepek tetszenek nekem amugy pl amikor egyik haverom ir messengeren egy széles szajjal vigyorgo nagy pupillas cica bukkan fel, de nem hat meg hogy az emberek 99%-a uncsi fenykepeket tesz csak fel magärol.
A baratom meg hol oroszlan hol farkas mint vmi erös àllat, aki szereti a csaladjat :)en meg feltettem a nöstenyoroszlant :)
Volt hogy en rozsat tettem fel es ö is rozsara valtoztatta ezzel is valahol kifejezve hogy összetartozunk :)
Van aki meg olyan szürkesfeher hatterrel tett fel vmi jelet es az üzenetekben igy csak a jel latszik mert az üzenetsav is szürkesfeher hatterü. Jopofa :)
A fönökasszonyom egy fekete macska smaragdzöld szeme ahogy figyel!:)nekem ugy tetszik hogy ilyen laza fönim van :)
Nekem ez szimpatikusabb mint barmilyen masnak eröltetett retusalt pozolos képe mikor szembejön.
Miert a lepont?
Van nyomozo ismerösöm aki rendörsegen dolgozik erre ö is feltett oroszlant :D
Sokak el tudnak vonatkoztatni.
DJ ismerösöm akinek x ezer az ismeröse sem egy idiota igazolvanykeppel virit
Nem mindenki maradi es klasszikus tipus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!