Normális minden héten vagy hetente többször bulizni/szórakozni/étterembe/kajáldába/moziba/stb menni fiatalon? Ti milyen gyakran szoktatok?
Amilyen gyakran jó programokat találok a barátnőimmel.
Néha hetente többször is elmegyünk, néha két hétig sehova.
Nem csak fizetős helyekre szoktunk menni, pont szombaton voltunk kutyát sétáltatni, ami hét lánnyal és öt kutyával azért buli. Viszont igen, általában fizetős helyekre megyünk, mert a mozik, szabadulószobák, koripályák, strandok, teaházak, uszodák, utazások, lovaglás nincsenek ingyen. Ami pedig mégis az, pl egy szabadstrand, arra hamar lecsapunk.
A szüleim fizetik ezeket, ahogy a barátnőimnek is. A szüleim szerint fiatal vagyok, még nincsenek nagy nehézségek az életemben (majd jön az egyetem, az más tészta), addig járjak el annyit, amennyihez csak kedvem van, és ők szívesen asszisztálnak ehhez. "Fogsz te még dolgozni eleget", őket idézve.
18/L
Ez attól függ neked mi a normális?
Ha te jól érzed magadat akkor miért ne?
Nyilván ha lettek volna rendes barátaim ezt csináltam volna én is, de egyébként most is szívesen csinálnám ezt :-D
Én inkább télen szoktam menni moziba :-D
Nyáron szeretek a szabadban lenni,strand stb..
Most élem a kamasz korom :-D
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!