Miért divat mostanában a közel-keleti népekről olyan dolgokat terjeszteni, amit ha csak egy kicsit is gondolkodik az ember, rájön, hogy nem fedi a valót?
Úgy van!
Ahelyett, hogy elmondanák az igazat, hogy a papok csinálják!
"Arra gondolok hogy ugye elkezdték azt híresztelni, hogy hároméves gyerekeket molesztálnak."
Ennek is lehet alapja. Amikor még az elején volt a migránsáradat emlékszem, hogy az egyik híradás videójában lehetett azt látni, hogy egy arab fogott egy csecsemőt és majdnem átdobta a kerítésen, vagy át is dugta rajta.
Erre gondolok:
Szerinted az ilyenek emberek? Nem, de még állatok se, mert az állatok védik a gyerekeiket.
"Ennek is lehet alapja. Amikor még az elején volt a migránsáradat emlékszem, hogy az egyik híradás videójában lehetett azt látni, hogy egy arab fogott egy csecsemőt és majdnem átdobta a kerítésen, vagy át is dugta rajta."
Igen én is emlékszem erre a képre. Ezt a gyűlőködök úgy akkor úgy értelmezték, és ahogy látom most is, hogy átdobta a gyereket a kerítésen. Valójában inkább azt akarták hogy legalább a gyereket vegyék át.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, a gyűlöletkeltésen alapul a Fidesz jelenlegi politikája. Kell egy ellenségkép aki ellen lehet uszítani a népet. A nácik is ezt tették csak akkor a zsidók voltak a célpont. A sok hazugság azért kell hogy hatékonyabb legyen a gyűlöletkeltés.
A napokban Cipruson egy angol lányt erőszakolt meg 12 palesztin turista.
Tegnap egy 11 eves kislányt erőszakolt meg 4 palesztin srác, késsel fenyegetve a gyereket.
Ezek az esetek - sajnos - nagyonis fedik a valóságot.
14-es, nem olvastam ezeket a híreket, lehet, hogy igazak.
Ettől még nem rossz az egész népük. Vannak magyarok is akik erőszakoltak, öltek meg brutálisan embereket, mégse rossz minden magyar.
Lehet, de ide akkor se jöjjenek. Menjenek valami gazdag országba, mi így is szívunk épp eleget. Vagy ti örülni fogtok, ha a betelepülők szaré-húgyé' elvállalják majd a munkát, a magyar meg senkinek se fog kelleni, mert nem vállalná ugyanannyira kevés pénzért? Azért a magyarok se olyan túlságosan képzettek, hogy ne tudják őket lecserélni óccóbb munkaerőre.
Engem nem hatnak meg. Menjenek máshová.
Mégis a tanulatlan arabok a fanatikus vallásosak, akik állandóan robbantgatnak, meg terjesztik erőszakkal Alah akaratát.
Oké, régebben voltak a keresztes háborúk, de már rég nem a 11-13. században vagyunk.
És annak is igaz, hogy az araboknál a nőknek k..ss a nevük. Szóval én az ilyen agyilag elmaradott emberektől inkább távol tartanám magam és egész hazámat.
"A napokban Cipruson egy angol lányt erőszakolt meg 12 palesztin turista."
Izraeliek erőszakolták meg a lányt cipruson, nem palesztinok. Miért hazudozol?
20:52
"Izraeli turistak". Kulfoldon amikor eroszakolnak, akkor a palesztinok hirtelen "izraeliek" lesznek. Ha Izraelben zsidokat eroszakolnak meg gyilkolnak, akkor meg "szabadsagharcosok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!