Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik instagram profil...

Melyik instagram profil tetszik nektek jobban a kettő közül?

Figyelt kérdés
Amikor rámentek valaki insta profiljára akkor az tetszik nektek jobban (vagy az az ember szimpatikusabb), amelyiknek vidám, mosolygós képei vannak, vagy az amelyiken kitakarják az arcukat, vagy direkt úgy állnak be hogy ne látszódjon az arcuk, és ilyen komoly, borongós képeket tesznek fel. Pl fekete fehér.

2019. júl. 17. 21:20
 1/7 A kérdező kommentje:
Létszi a nemeteket is írjátok hozzá!
2019. júl. 17. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam instagramot nézni, nem is vagyok fent.

De válaszolok a kérdésedre, hogy nekem jobban tetszik az utóbbi, befelé fordulóbb, gondolkodtató képek.

Sokkal egyedibb és változatosabb tud lenni.

2019. júl. 17. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
lemarad, nőből vagyok
2019. júl. 17. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Csak azokat követem, akiket ismerek, nekik mindegy milyen képeik vannak. Inkább a mosolygósakat mondjuk.

Németek.

2019. júl. 17. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a komoly képek jobban tetszenek, amiben van egy kis művészi vonal is.
2019. júl. 17. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a komoly fotósok és művészek profiljai tetszenek csak.
2019. júl. 18. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Néha szoktam böngészni az Instán a "felfedezés oldalt", hogy hívják azt, és ott sokszor megakad a szemem azokon a képeken, amiken smink nélkül, egyszerű ruhában, hajjal, de vidám, mosolygós emberek szerepelnek. Én már egyenesen falnak tudok menni az agyonsminkelt, emiatt teljesen egyformán kinéző "instagram-modellektől"...
2019. aug. 14. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!