Titeket jelenleg mi szomorít el?
-Van rajtam 5 kg túlsúly
-Picit rövidre vágta a fodrász a hajam
-Megkarmoltam a kézfejem és picit sebes
-Nincs kedvem bevásárolni
Semmi extra, ennyi.
Meghalt az anyukám és a párom szülei is. Nekünk is csak tartozás maradt, sosem lesz saját házunk.
Valószínűleg gyermekünk sem lehet. Bár úgyse tudnánk rendesen felnevelni, szóval ez valahol megoldás is egyben.
Sok testvérem van, de az egyik meghalt, a másik bűnöző agresszív állat, a harmadik elköltözött szó szerint a világ másik végére.
Az albérletben nem tarthatunk kutyát, pedig nagyon szeretnék..
Keveset keresek, pedig sokat tanultam.
Ilyenek...
Én is hasonló cipőben járok, mint te és el kellene húznom külföldre, de ahhoz nyelvet kellene tanulnom, ami nem egyszerű meló mellett.
Igen, asszem ez szomorít el legjobban.
Én Norvégián gondolkodom, mert azt mondják, hogy nagyon frankó hely és beszélek is angolul olyan szinten, hogy ne vesszek el idegen helyen, na de a norvégoknak nem elég az angol, hiába beszéli 90%-uk a nyelvet, nekik a norvég kell.
Amúgy igen, a legvége valószínűleg az lesz, hogy külföldre kell mennünk.
Az, hogy bármit teszek, nem érek el vele eredményt.
Az öngyilkosságon gondolkozom, de lehet, hogy előtte még felíratok gyógyszert pszichiáterrel, ahogy meglát már írja is majd.
Kedves keresztények, ennyit arról, hogy az istenetek nem rak több terhet az emberre mint amennyit el tud viselni
Sokat dolgozom de keveset keresek :(
Fogyókúrázom de kevés sikerélményt érek el
Járok tanfolyamra és eléggé nehezen boldogulok vele
Tudom másnak sokkal rosszabb súlyosabb gondjai vannak de nekem most ezek a problémáin.
8 as voltam lemaradt a vegee
Annak orulhetek hogy van hol laknom és egészséges vagyok de kb EU minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!