Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek elmenjek pszicholó...

Szerintetek elmenjek pszichológushoz? Van értelme?

Figyelt kérdés

Sajnos kiskoromban anyukám meghalt, az apám pedig nem igazán törődött velem. Igaz mindent megvett amit kértem de szeretetet nem kaptam tőle csak ajándék formájában.

Meg sokszor bántott lelkileg. Ha nem jól csináltam valamit akkor lekiabált. Önbizalmam, önbecsülésem nulla. Sokszor érzem azt, hogy nem szeret senki. A munkahelyen is azt érzem, hogy nem tudok nekik megfelelni ha nem csinálom jól a dolgokat akkor jön a kibeszélés. Mindent magamra veszek, nem lehet velem viccelődni mert könnyen megsértődöm. Beszélgetni sem tudok velük csak csendben ülök (régebben próbáltam velük beszélni de nem igazán ment). Ha szoktam panaszkodni, hogy pl nincs rólam egy jó kép sem akkor mondja az egyik munkatársam ha sokáig ezt hallgatja depressziós lesz. Mindig eltervezem, hogy mostantól jól csinálom a dolgokat de mindig rosszul sül el. Szeretnék megváltozni de lehet ehhez szakember kell. Beteg lennék?

25/N

2019. júl. 16. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkinek kellene alanyi jogon lelket gyógyítani. Legalább időnként. Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, akkor kérj mindenképpen.
2019. júl. 16. 17:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,neked KATASZTROFÁLIS az énképed.Igen,keress fel egy pszichológust.Meg kell tanulnod szeretni önmagad,ha így folytatod,jó eséllyel leszel pl. depressziós.
2019. júl. 16. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!