Szerintetek az ember megérezheti, ha közeleg a halála?
Köszi a valaszokat! Némelyik annyira együttérző, kedves! Ismeretlenül is hálás vagyok értük❤️
Szerencsés vagyok, mert az elmúlt 30 évemben nem kellett közeli hozzátartozót elveszitenem, es a halál sem érintett meg közelről.
Ezért nem is találkoztam búcsózkodós, vagy lemondó, beforduló emberekkel. :( így született meg hát az aggódásból és viszonylagos tudatlanságból, ismeretlentől való félelemben a kérdésem.
Nem veletlen merült fel bennem, hogy tapaszalatok alapján mégis mennyjre realitás, hogy aki komolyan búcsúzkodni kezd (és itt természetesen nem a pályán összeeső focistákra gondolok, hanem idős, vagy beteg emberekre) az valóban el is megy rövidebb időn belül.
Aki elbagatelizálta vagy ironizálásra használta a válaszát, az nyilván nem értette mire gondolok vagy milyen aspektusnan teszem fel a kérdést.
Hat meglatjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!