Mi értelme a youtubon a komment szerkesztésnek, ha utána eltűnik a komment?
Figyelt kérdés
Többször észrevettem, hogy ha szerkesztem a már meglévő kommentemet nálam ugyanúgy megmarad, de ha kijelentkezek a fiókból és alap állapotban lépek be, akkor a komment nem láttszik, tehát valójában azt csak én látom, ha be vagyok jelentkezve. Ez valami új sunyi-cenzúra?2019. júl. 12. 17:24
1/2 A kérdező kommentje:
És semmi provokálót, vagy hasonlót nem írtam bele utólag, csak nyelvtani hibát javítottam.
2019. júl. 12. 17:26
2/2 anonim válasza:
Megvan a kommented, csak nem ugyanott, hanem egy csomó kommenttel lejjebb. Csak neked jelzi ki úgy, hogy a te kommented van legfelül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!