Velem van a gond, hogy nem tudom magammal megszerettetni a családi nyaralásokat?
Valahogy sosem volt ínyemre az, hogy 3-4 órát zötyögök a kocsiban, vagy a vonaton, megyek a dögmelegben a strandra az olyan vízben, amibe mindenféle bőrbetegséggel rendelkező ember bemegy, négyszeres áron egyem a silány minőségű strandkajákat, és annyit fizessek néhány éjszakáért egy szálláson, mint egy átlagember 1 heti fizetése. Ráadásul a tömeg miatt rendszeresek a sorok, várakozások mindenhol.
Nekem sokkal jobban bejön, ha a szabadságaim alatt alszom ameddig akarok, elmegyek kirándulni, otthon filmezek, pihenek, vagy épp éjjelig játszom a gépen, beülök ide-oda enni és nem főzöcskézek aznap magamra, stb.
"Nekem sokkal jobban bejön, ha a szabadságaim alatt alszom ameddig akarok, elmegyek kirándulni, otthon filmezek, pihenek, vagy épp éjjelig játszom a gépen, beülök ide-oda enni és nem főzöcskézek aznap magamra, stb."
nálam az ilyet hétköznapnak hívják, talán ezért szeretek nyaralni
Én is detto ilyen vagyok.
Én pl külföldre se szeretek utazni; mi értelme - idegbetegen félkómásan caplatok a repülőhöz, amit törölhetnek késhet, stb, a szálloda drága, a helyet alig tudom kiélvezni, stb
Ezzel addig nincs gond amìg magad vagy.
Aztàn ha lesz egy vagy akàrmennyi gyereked akkor ez gond lesz. Nem is kicsi. Ronda feszkò lehet belőle. Sőt,lesz is.
De nem is kell gyerek,elèg ha èletvitelszerűen együtt èlsz valakivel.
Nincs veled gond, egyszerűen minden ember más.
Régen engem nem lehetett kirobbantani a szobából. Gyerekként lego, könyvek, TV. Később gépezés. Elvoltam a 4 fal között.
Manapság szeretek jobban kimozdulni, kirándulni. De például nem szeretem a "semmittevős" dolgokat. Strandolni utálok, horgászat sem köt már le mint régen, vagy csak nem szeretek egy helyben lenni, jobban bejön a jövés menés, túrázás.
Életvitelszerűen együtt élek a férjemmel már pár éve, és totálisan élvezzük a rendszeresített évi 1 hét hosszú szabinkat, amikor fixen itthon vagyunk, sokáig alszunk, lazulunk, főzőcskézünk, marhára ráérünk, és nem megyünk sehova. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!